FORUMI EROTIK "KOSOVARJA"

You are not logged in.

Adverts

Adverts

#1 22.08.2008 00:46:48

anita.22@live.com
Guest

MSN adresat e anëtarëve të forumit erotik

anita.22@live.com :P

 

22.08.2008 00:46:48

AdBot
Advertisements

#2 23.08.2008 22:50:46

spullsi
i/e regjistruar
Registered: 01.06.2008
Posts: 29

Re: MSN adresat e anëtarëve të forumit erotik

mire se na ke ardh permbi anita ahahaa jo hajgare mire se erdhe forumin mat smut nks bindu

Offline

 

#3 26.08.2008 16:29:08

spullsi
i/e regjistruar
Registered: 01.06.2008
Posts: 29

Re: MSN adresat e anëtarëve të forumit erotik

add ta kom bo oj nitush zemrush ahhahaah sa mire po shkon nitush zemrush po hin online e folim

Offline

 

#4 01.09.2008 08:40:08

karmadhi-de
i/e regjistruar
Registered: 01.09.2008
Posts: 3

Re: MSN adresat e anëtarëve të forumit erotik

nita te lutem hyn se te kam ber ad ok kari-madh@live.com

Offline

 

#5 07.09.2008 10:01:06

baki35
i/e regjistruar
Registered: 03.03.2008
Posts: 8

Re: MSN adresat e anëtarëve të forumit erotik

tung NITA mire se na erdhe o rrushi i zi,shpresojme te ja kalojme bukur,,,tung baki35

Offline

 

#6 07.09.2008 10:01:42

baki35
i/e regjistruar
Registered: 03.03.2008
Posts: 8

Re: MSN adresat e anëtarëve të forumit erotik

tung NITA mire se na erdhe o rrushi i zi,shpresojme te ja kalojme bukur,,,tung baki35

Offline

 

#7 07.09.2008 10:15:56

dangerboy-pz
i/e regjistruar
Registered: 07.08.2008
Posts: 17
Website

Re: MSN adresat e anëtarëve të forumit erotik

dangerboy-pz@hotmail.com

Offline

 

#8 07.09.2008 13:30:38

Tetovari
i/e regjistruar
Registered: 11.07.2008
Posts: 23

Re: MSN adresat e anëtarëve të forumit erotik

TT_004@hotmail.com

Offline

 

#9 09.09.2008 15:24:51

Pornoboy
i/e regjistruar
Registered: 20.04.2008
Posts: 268
Website

Re: MSN adresat e anëtarëve të forumit erotik

alba_blog@hotmail.com

Offline

 

#10 15.10.2008 16:09:37

boy_crazy
i/e regjistruar
Registered: 26.06.2008
Posts: 9

Re: MSN adresat e anëtarëve të forumit erotik

ok anita, add ime eshte kjo,  boy_crazyy@hotmail.com

Offline

 

#11 15.10.2008 16:09:58

boy_crazy
i/e regjistruar
Registered: 26.06.2008
Posts: 9

Re: MSN adresat e anëtarëve të forumit erotik

ok anita, add ime eshte kjo,  boy_crazyy@hotmail.com

Offline

 

#12 21.10.2008 20:15:50

roku
i/e regjistruar
Registered: 28.02.2008
Posts: 100
Website

Re: MSN adresat e anëtarëve të forumit erotik

kari_madh23@hotmail.com dhe  rokeri74@hotmail.com

Offline

 

#13 23.10.2008 20:47:51

Dj-Lili
i/e regjistruar
Registered: 12.05.2008
Posts: 11

Re: MSN adresat e anëtarëve të forumit erotik

n-h@hotmail.de          vetem per  vajza flm

Offline

 

#14 23.10.2008 20:48:20

Dj-Lili
i/e regjistruar
Registered: 12.05.2008
Posts: 11

Re: MSN adresat e anëtarëve të forumit erotik

n-h@hotmail.de          vetem per  vajza flm

Offline

 

#15 14.11.2008 15:10:58

ilir-te
The-Best
From: tetova
Registered: 14.11.2008
Posts: 23

Re: MSN adresat e anëtarëve të forumit erotik

lila_barca_duda@hotmail.com

Offline

 

#16 17.11.2008 07:29:24

Albert
i/e regjistruar
Registered: 01.11.2008
Posts: 65

Re: MSN adresat e anëtarëve të forumit erotik

alb_ert@hotmail.com

Offline

 

#17 24.11.2008 14:52:56

hotdita
i/e regjistruar
Registered: 24.11.2008
Posts: 27

Re: MSN adresat e anëtarëve të forumit erotik

ditadita1@live.com

Offline

 

#18 16.12.2008 02:58:14

geti_7
i/e regjistruar
From: kuamanov macedonia
Registered: 16.12.2008
Posts: 12

Re: MSN adresat e anëtarëve të forumit erotik

tung e bukur si je si kalon adresa ime ahst timi_ch_6@hotmail.com ok  kalo mir


tung ju pershndes vajza te bukura nese oni te bisedojm msn time e kom eja loqk ju dua

Offline

 

#19 09.01.2009 14:51:48

dreamman159@hotmail.com
Guest

Re: MSN adresat e anëtarëve të forumit erotik

dreamman159@hotmail.com

 

#20 26.01.2009 12:28:43

karelia
i/e regjistruar
Registered: 26.01.2009
Posts: 29

Re: MSN adresat e anëtarëve të forumit erotik

fotot_tona@hotmail.com

Offline

 

#21 27.01.2009 18:43:03

prrosti
i/e regjistruar
Registered: 24.01.2009
Posts: 8

Re: MSN adresat e anëtarëve të forumit erotik

prrosti@hotmail.com               "Welcome'

Offline

 

#22 18.02.2009 18:41:58

sadmadman
i/e regjistruar
Registered: 09.02.2009
Posts: 5

Re: MSN adresat e anëtarëve të forumit erotik

sadmadman@live.com

Offline

 

#23 02.07.2009 08:04:36

ylberbeli
i/e regjistruar
Registered: 02.07.2009
Posts: 7

Re: MSN adresat e anëtarëve të forumit erotik

ylber-kelmendi@hotmail.com

Offline

 

#24 03.07.2009 04:24:25

AlboH
i/e regjistruar
Registered: 03.07.2009
Posts: 4

Re: MSN adresat e anëtarëve të forumit erotik

Jam homo dhe kisha pas deshire te kem shoqe lesbike dhe emaili ime eshte per ata qe jan Gay    gjula@hotmail.com

Offline

 

#25 03.07.2009 23:24:05

gazist
i/e regjistruar
Registered: 21.05.2009
Posts: 25

Re: MSN adresat e anëtarëve të forumit erotik

per naj pidh qe i ka thobt e mdhaja I like it cat_killer_pr@hotmail.com

Offline

 

#26 04.07.2009 18:26:21

slutty_iva
i/e regjistruar
Registered: 01.07.2009
Posts: 67

Re: MSN adresat e anëtarëve të forumit erotik

----

Last edited by slutty_iva (08.10.2009 09:58:46)

Offline

 

#27 05.07.2009 21:57:27

jaguari
i/e regjistruar
Registered: 04.07.2009
Posts: 7

Re: MSN adresat e anëtarëve të forumit erotik

agim_12370@hotmail.com

Last edited by jaguari (20.07.2010 06:39:26)

Offline

 

#28 10.07.2009 22:50:44

FANATICS
i/e regjistruar
Registered: 10.07.2009
Posts: 3

Re: MSN adresat e anëtarëve të forumit erotik

fanatics_tr@yahoo.com

Offline

 

#29 21.07.2009 19:23:35

kom-dashni
V.I.P. Member
Registered: 16.07.2009
Posts: 239

Re: MSN adresat e anëtarëve të forumit erotik

vip-true@hotmail.com

Offline

 

#30 21.07.2009 21:49:23

Alma
V.I.P. Member
Registered: 07.07.2009
Posts: 58

Re: MSN adresat e anëtarëve të forumit erotik

Te gjith po e prisni timen por une sju hap qeee.

Offline

 

#31 25.07.2009 00:51:08

EROSI_1
i/e regjistruar
Registered: 10.12.2008
Posts: 22

Re: MSN adresat e anëtarëve të forumit erotik

ti mos e jep tanen , po nji dit kur te plakesh ke me pa se tu ka vyshk e ke me than ahhh kur isha e re budalle e rujsha nuk e jepsha e nuk u knaqsha  sa isha e re ............mos e ruj se nuk eshte sapun e harxhohet.............nuk harxhoohet jo ..  :)

Offline

 

#32 01.08.2009 16:40:12

Psikologu
Administrator
From: Prishtinë
Registered: 02.11.2006
Posts: 439
Website

Re: MSN adresat e anëtarëve të forumit erotik

psikologu_ch@live.com

Offline

 

#33 16.08.2009 13:30:46

qlirimi
i/e regjistruar
Registered: 16.08.2009
Posts: 5

Re: MSN adresat e anëtarëve të forumit erotik

ee  shum te   qart  a

Offline

 

#34 18.08.2009 06:54:46

mirsadi
Guest

Re: MSN adresat e anëtarëve të forumit erotik

une mendoj e punt e mira behen avash avash dhe qirja ka lezetin e vet sepse duhet t eksitohesh njeher pastaj fillon qirja

 

#35 18.08.2009 18:24:16

HaRaM|
i/e regjistruar
Registered: 12.06.2008
Posts: 69

Re: MSN adresat e anëtarëve të forumit erotik

harami_boss@hotmail.com

Offline

 

#36 28.08.2009 13:44:40

anarki90
i/e regjistruar
Registered: 27.08.2009
Posts: 7

Re: MSN adresat e anëtarëve të forumit erotik

unikati-@hotmail.com

Offline

 

#37 28.04.2010 14:53:15

kushtrimi
i/e regjistruar
From: Prishtina
Registered: 03.06.2008
Posts: 15

Re: MSN adresat e anëtarëve të forumit erotik

shabanit@hotmail.com kush don let urdheron (wetem femrat )

Offline

 

#38 06.05.2010 21:52:06

veda_66@hotmail.com
i/e regjistruar
Registered: 06.05.2010
Posts: 3

Re: MSN adresat e anëtarëve të forumit erotik

hej pidha veda_66@hotmail.com

Offline

 

#39 06.05.2010 21:54:35

veda_66@hotmail.com
i/e regjistruar
Registered: 06.05.2010
Posts: 3

Re: MSN adresat e anëtarëve të forumit erotik

hej pidha veda_66@hotmail.com

Offline

 

#40 18.05.2010 15:32:12

Jackal
i/e regjistruar
Registered: 29.09.2009
Posts: 135

Re: MSN adresat e anëtarëve të forumit erotik

--------

Last edited by Jackal (20.09.2010 11:28:48)

Offline

 

#41 31.05.2010 10:32:29

Dardani89
i/e regjistruar
Registered: 06.05.2010
Posts: 32

Re: MSN adresat e anëtarëve të forumit erotik

dardani_89@hotmail.com add per pidha weq :P urdhnoni haha

Offline

 

#42 04.06.2010 19:14:59

historiani
Guest

Re: MSN adresat e anëtarëve të forumit erotik

historiani@argetohu.com urnoni pidha po qese keni deshire me ju kalle pidhi krejte

 

#43 24.08.2010 11:05:08

guxhari
i/e regjistruar
Registered: 24.08.2010
Posts: 55

Re: MSN adresat e anëtarëve të forumit erotik

tung  bukuroshe  je shum pidh sexy

Offline

 

#44 31.08.2010 16:31:28

iboeli
i/e regjistruar
Registered: 26.10.2008
Posts: 26

Re: MSN adresat e anëtarëve të forumit erotik

passioni@msn.com
a po e don edhe passin a jo ? hahah

Offline

 

#45 01.09.2010 09:09:15

k4ti
i/e regjistruar
Registered: 22.08.2010
Posts: 18

Re: MSN adresat e anëtarëve të forumit erotik

hajde more direkt kush don me ma thith edhe qihum n'prishtine te santea...po cfar msn-je t'karit be..

Last edited by k4ti (14.06.2011 10:42:00)

Offline

 

#46 05.09.2010 13:27:51

kar_trashii
i/e regjistruar
Registered: 28.07.2010
Posts: 71

Re: MSN adresat e anëtarëve të forumit erotik

iqarti_live@msn.de

Offline

 

#47 19.09.2010 15:07:23

jurgen perfect boy
i/e regjistruar
Registered: 19.09.2010
Posts: 3

Re: MSN adresat e anëtarëve të forumit erotik

jurgen_09@live.co.uk veten gocat e bukra lejohen ha dhe mbi 6 vjece hahahaha

Offline

 

#48 06.10.2010 09:25:55

body_factor
i/e regjistruar
Registered: 13.09.2010
Posts: 16

Re: MSN adresat e anëtarëve të forumit erotik

body_factor@hotmail.com

Offline

 

#49 18.11.2010 15:49:22

Trocky
i/e regjistruar
Registered: 18.11.2010
Posts: 18

Re: MSN adresat e anëtarëve të forumit erotik

Shpresoj qe ne kete forum do te kontriboj me tema dhe kembim te eksperiencave. Gjithashtu, vec seksit real nje nder format me eksituese eshte edhe"wild talking " ...kush eshte e interesuar mund te ..... Drink_fun@live.com

Offline

 

#50 23.11.2010 22:37:13

ebbk
Guest

Re: MSN adresat e anëtarëve të forumit erotik

tung  njeri

 

Adverts

Board footer

Powered by FluxBB
Hosted by PunBB-Hosting