FORUMI EROTIK "KOSOVARJA"

You are not logged in.

Adverts

Adverts

#1 19.09.2015 22:10:56

Kaltrina
ohhh bejbiiii
From: Prishtina
Registered: 20.01.2008
Posts: 426
Website

Çorape të ngrohta për seks më të mirë

Qarkullimi i dobët i gjakut dhe shputat e ftohta, mund të jenë “vrasës” të rrezikshëm të epshit.
Jeni në dhomën e gjumit apo në ndonjë vend të përshtatshëm për të bërë seks, që të dytë jeni plot elan, paraloja fillon, fillojnë puthjet, prekjet dhe… shputat e ftohta akull të njërit prej partnerëve, thjesht ndikojnë te tjetri që ta prishin kënaqësinë e bërjes së dashurisë.
Në të vërtetë, rezultatet e një hulumtimi kanë treguar që 80 për qind e femrave kanë pasur sukses të arrijnë kulmin e kënaqësisë kur i kanë pasur të mbathura çorapet e ngrohta, në krahasim me 50 për qind të cilat kanë qenë të zbathura.
Sipas mendimit të drejtuesit e studimit, Gert Holstegu, pos problemit me qarkullimin e gjakut, në shputat e ftohta ndikon edhe fakti se sa ndihen të sigurta dhe rehat femrat.
“Pjesët e trurit që kontrollojnë anksiozitetin dhe frikën – amigdala dhe korteksi parafrontal, duhet patjetër të jenë të shkyçur në mënyrë që femra të arrijë orgazmën. Ambienti i këndshëm, i cili mund të krijohet në temperaturë të përshtatshme të hapësirës, është faktor i rëndësishëm për të arritur kënaqësinë e dëshiruar”, thotë Holsteg.

Offline

 

19.09.2015 22:10:56

AdBot
Advertisements

Adverts

Board footer

Powered by FluxBB
Hosted by PunBB-Hosting