FORUMI EROTIK "KOSOVARJA"

You are not logged in.

Adverts

Adverts

#1 19.09.2015 22:18:47

Kaltrina
ohhh bejbiiii
From: Prishtina
Registered: 20.01.2008
Posts: 426
Website

Shqetësimi i vajzave: Si t’ia bëjnë nëse është tepër i madh?

Kur femrat e shohin mashkullin me organin e madh seksual, ato dyshojnë se a do të ketë mundësi fare që ta pranojë vagina e tyre. Mirëpo, seksi me të, nuk do thotë që të jetë patjetër përvojë e pakëndshme.
Meshkujt zakonisht janë xhelozë ndaj atyre të cilët kanë penis më të madh, mirëpo e vërteta është që femrat janë më të lumtura me penisin e madhësisë mesatare.
Nëse do të keni “punë” me organin e madh seksual, është shumë me rëndësi që mendja dhe trupi të jenë të relaksuar. Disa femra gabojnë kur mendojnë se alkooli do t’u ndihmojë që të relaksohen. Alkooli ju dehidron dhe niveli juaj natyror i lubrifikimit ulet – dhe ky është problem serioz nëse keni “punë” me penis të madh.
Provoni lubrifikantet me bazë uji, sepse shanset janë të vogla që të merrni ndonjë infeksion nëse i përdorni ato.
Pozat të cilat duhet shmangur
* Nga prapa, sepse pothuajse gjithmonë mashkulli stimulohet që të penetrojë më fuqishëm, gjë që shkakton shumë dhembje nëse e ka penisin të madh.
* Të gjitha pozat të cilat kërkojnë ngritjen e këmbëve mbi kokë, në mënyrë që të pamundësoni penetrimin e thellë.
* Të gjitha pozat në të cilat mashkulli ka kontroll të plotë – me përjashtim nëse i besoni shumë dhe ai është i kujdesshëm dhe penetron me butësi.
Pozat e përshtatshme
* Ju qëndroni sipër, sepse në këtë mënyrë mund të kontrolloni thellësinë dhe tempin. Vetëm mos lejoni që t’ju kapë për kërdhokulla dhe në mënyrë të vrazhdë të lëvizë lart-poshtë.
* Poza misionare është e mirë, aq më parë nëse i afroni këmbët në mënyrë që ta pengoni që të penetrojë thellë. * Gjithashtu mund t’ju shohë grimasat e fytyrës nëse ju shkakton dhembje.
* Anash është gjithashtu pozë e përshtatshme, sepse nuk mund të penetrojë thellë.

Offline

 

19.09.2015 22:18:47

AdBot
Advertisements

Adverts

Board footer

Powered by FluxBB
Hosted by PunBB-Hosting