FORUMI EROTIK "KOSOVARJA"

You are not logged in.

Adverts

Adverts

#1 19.09.2015 22:22:39

Kaltrina
ohhh bejbiiii
From: Prishtina
Registered: 20.01.2008
Posts: 426
Website

Vajzat e turpshme dhe të nxehta nuk janë më në modë

Vajzat e turpshme dhe të nxehta nuk janë më në modëGratë e turpshme dhe të nxehta nuk janë më në modë. Edhe pse ende jetojnë në një botë në të cilën mashkulli udhëheq familjen, gjithnjë e më shumë janë të mallëngjyer për gra të barabarta me besim të plotë të cilat rrezatojnë me energji dhe seksipilitet.
Nëse ju nuk e keni ditur gratë dhe vajzat e turpshme dhe të nxehta nuk janë më në modë, dhe në vend të tyre kanë ardhur ata janë të pavarura dhe të sigurta në vete.
Por nuk është fjala për një pamje feministe të shekullit 21, por edhe për burra të cilët janë të hapur dhe me gratë me vetëbesim dhe seksipile i tërheqin shumë.

Fjala kyçe do të ishte besimi se është e rëndësishme si tek bota femërore dhe te ajo mashkullore, dhe që krijon një ndjenjë të sigurisë dhe aftësisë.
Edhe pse ka ende ekzistojnë burra që duan të paraqiten si mbrojtës më të mirë, gjithnjë e më të shumët janë ata partnere të barabartë që dhe vet mund të mbështetet .
Në mesin e burrave janë bërë të dëshirueshme dhe të ta që nuk kanë frikë të thonë “munden vet”, sepse gruaja e di se si ta hap dhe ta ndryshojë llambën e qelqit.

Offline

 

19.09.2015 22:22:39

AdBot
Advertisements

Adverts

Board footer

Powered by FluxBB
Hosted by PunBB-Hosting