FORUMI EROTIK "KOSOVARJA"

You are not logged in.

Adverts

Adverts

#1 27.05.2009 14:48:25

FATALJA
i/e regjistruar
Registered: 27.05.2009
Posts: 284

Kërkoj partnere femër për seks lezbik...

ADELINA TE PRES NESE ME TE VERTET JE FEMER.PO DO LIDHEMI ME SHUM NESE JE FEMER.SHUM KALLEM KUR SHO PORNO FILM.DY VAJZA SI LEPIHEN DHE NGULEN MES VETI.NUK NA DUHET DJAL FEMRAT EDHE PA MASHKULL MUNDEN MU KNAQ

Offline

 

27.05.2009 14:48:25

AdBot
Advertisements

#2 27.06.2009 17:15:54

xemy
i/e regjistruar
Registered: 27.06.2009
Posts: 10

Re: Kërkoj partnere femër për seks lezbik...

a bon veq me ardh me te kqyr

Offline

 

#3 07.07.2009 22:02:56

ibekim
i/e regjistruar
Registered: 04.11.2008
Posts: 14

Re: Kërkoj partnere femër për seks lezbik...

le porosin ne adres mai.78@live.com  edhe une deshiroj me femer buqja

Offline

 

#4 07.07.2009 22:03:14

ibekim
i/e regjistruar
Registered: 04.11.2008
Posts: 14

Re: Kërkoj partnere femër për seks lezbik...

le porosin ne adres mai.78@live.com  edhe une deshiroj me femer buqja

Offline

 

#5 17.10.2012 08:59:10

miriimir@hotmail.com
i/e regjistruar
Registered: 08.10.2012
Posts: 14

Re: Kërkoj partnere femër për seks lezbik...

nese keni nevoj edhe per mashkull ju bashkangjitem toni_155_b@hotmail.com.

Offline

 

#6 17.10.2012 08:59:12

miriimir@hotmail.com
i/e regjistruar
Registered: 08.10.2012
Posts: 14

Re: Kërkoj partnere femër për seks lezbik...

nese keni nevoj edhe per mashkull ju bashkangjitem toni_155_b@hotmail.com.

Offline

 

#7 20.09.2015 05:00:00

Shkupjani-89
i/e regjistruar
Registered: 30.05.2015
Posts: 6

Re: Kërkoj partnere femër për seks lezbik...

mos me femra mos ;)

Offline

 

Adverts

Board footer

Powered by FluxBB
Hosted by PunBB-Hosting