You are not logged in.
lexoj mesazhet ne imell
uuuuuuu teper seksi komplimente
lexo nje pm te kam dergu
alma pidh i imir je shpirt po nxirre pak ta shikojm
Pershendetje une quhem Alma jetoj ne Bosnje per momentin.
-------------------------------------------------------------------------------------------
mir se erdhe Alma pidh i mir na qenke
Last edited by jaguari (09.07.2009 20:50:34)
je krye pithe:D
Flm e till jam
Shum Te Bukur E Paske Bothen..
Mir Se Wjen...Crazy Girl
alma pershendetje
alma shume e mire je. Ne te dyja baske do te cmendnim cdo djale qe do kishim qejf.
apo jo cuna?
owowo qfar pidhii ta hngsha boll pidh koke
JE shum e bukur ne foto dhe ke nje sharm shum te lezetshem kisha pas deshir te kem ndoni foto me re nga ti
JE shum e bukur ne foto dhe ke nje sharm shum te lezetshem kisha pas deshir te kem ndoni foto me re nga ti
pershendetje Alma,qenke nje qik e mire dhe paske nje trup te hatashem,por me vjen keq qe do shprehen menjehere ato mendime te ulta qe ka per femer,pernjehere reagon ,jo ta ha ate jo kete,te bejm nje bised ma serioze,nuk na ka hije veq do fjal bajate,sexi vjen mbas shoqerimit apo bisedes ma te gjat me partnerin...nuk esht diqka e menqur ti thuhet pernjehere femnes oh ta lepij pidhin e diqka tjeter,,,ju pershendes te gjitheve ne kete forum
Bravo Alma, qenke me te vertet goce seksi, me nje fjale pidh i mire, por duhet ta provosh dhe qe din te qihesh mire. A ke ndonje foto apo video qe ke bere kur ke qene duke u qire. Nese po atehere na e dego qe e bejme nje vleresim me te drejte
tung alma perfekt po dokesh .........kisha dasht me kontaktu me ty
alma shume e mire je. Ne te dyja baske do te cmendnim cdo djale qe do kishim qejf.
apo jo cuna?
--------------------------------------------------------------------------------
I want to enjoy life pa asnje dyshimm
jelli bona si ti znaci
o alma nga ke humbur
O alma shume bukur dukesh ne foto...komplimente
bukuroshja seksi wrote:
O alma shume bukur dukesh ne foto...komplimente
Flm per komplimentet
QEJFLI wrote:
o alma nga ke humbur
Une jam ketu. por ju keni humbur
alma...e mir qenke por ma i bukru jam un
mir po dukesh
orexi wrote:
mir po dukesh
falemiderit orexi
Unikkatil wrote:
oi alma kissum niehr (K)
shum mir paske dal
Thanks Unikkatil
e vertet eshte iva ...ju me te vertet do te cmendni cdo djale ketu ...... jeni te mrekullushme
ooo cfar bythe krejt ta kisha hanger ......shume bukuloshe...
ka te drejt iva o alma,jeni klas te gjithe,alamet femnash
vertet meriton me te ci bukur dhe fort ....
Je pidh i vertet
o alma je pidh klasi,nuk lodhe mashkulli duke te qire ty,gjithçka prefekt,do jete kenaqesi ta lèpijsh pidhin tend,perse nuk na e len adresen ne emai.po ashtu shkruaj sirius-75@hotmail.com
:rolleyes:qa kari me fol o jaran
ti koke e mir met qi n'kad
oalma sa e bukiur qenke vertet vajz e endrres per mu kishe qen po te ishte e mundur.pershendetje
Pidh e gjys koke...veq ishalla si ke vjedh ne net kto foto
shum sexy je alma... wauuu
Shume pidh i embel qenke....
Edit the post and submit changes
Last edited by hidraulik (15.10.2009 22:56:58)
Edit the post and submit changes
Last edited by hidraulik (15.10.2009 22:57:10)
Pershendetje Alma,
Po te ra rruga nga Tirana ma bej nje email te bisedojme ne nje kafe po deshe. Je yll bote.
Respekte
shume foto te bukur,je e mrekullueshme....nese deshiron dicka me shume me bej ftes foxy_angel@windowslive.com
slutty_iva wrote:
apo jo cuna?
Ke shume te drejte iva. Pas dy oresh do me kishit rrezuar dhe mua. Kuptohet, te dyja bashke!!!.
kuku moj alma facen e kurves e paske po krejt at pidh ta kisha sakatue besom qe te kisha myt tut qie ka 5 her ne dite te kisha qie ajt kiss
Pidh i mir koke
Neese ka mundsi naj kafe
shum pidh e fort te kokshe alma a munesh mu ma jap add te folmi