FORUMI EROTIK "KOSOVARJA"

You are not logged in.

Adverts

Adverts

#1 02.11.2006 17:14:07

Psikologu
Administrator
From: Prishtinë
Registered: 02.11.2006
Posts: 439
Website

ÇORAPET PA HALTERE

ÇORAPET PA HALTERE

"Ishte bërë relativisht vonë", përkujton Scadi (31). "Kolegia ime Mirvetja dhe une u ulëm ne zyrë dhe bisedonim lidhur me programin e ri kompju-terik. Mirvetja e hodhi këmbën mbi këmbë. prandaj une vërejta se ajo mbante çorape pa haltère. Sot jam i bindur se me qëllim ma kishte orruar atë pamje. Me pas kurrsesi nuk arrita që te koncenironesha ne punë. Shkova për një kohë te shkurtër ne dhomën përballë për te marre një disketë. e kur u ktheva- Mirvetja ne trup kishte vetëm brus'hallerin. brekël dhe çorapel e zeza. Atëherë çdo ajë ishte e qanë. Me një shpejtësi rrufeje edhe une i hoqa rrobat nga trupi. Mirëpo aty nuk kishte as krevat e as kanape. Do te thotë, u desht që ta venim ne shërbim tavolinën lime te shkrimit! Atë natë tri hère bëmë dashuri. Mirvetja çdoherë dinte që me duar e buzë te me stimulonte rishtas. Këto ishin orët me te mira te jetës sime! Mirëpo, që nga atëherë kjo me nuk u përsërit".

Offline

 

02.11.2006 17:14:07

AdBot
Advertisements

Adverts

Board footer

Powered by FluxBB
Hosted by PunBB-Hosting