FORUMI EROTIK "KOSOVARJA"

You are not logged in.

Adverts

Adverts

#1 02.11.2006 17:15:41

Psikologu
Administrator
From: Prishtinë
Registered: 02.11.2006
Posts: 439
Website

SPRINT-SEKSI VETANAK - KENAQËSI E PAKRAHASUESHME

Kush thotë se për seksin e shpejtë gjithmonëjanë te nevojshëm dy persona?" - pyet Zana (29). "Kënaqësinë ne shpejtësi, mund t'ia ofrojë vêtes secili njeri! Une përkohësisht nuk kam partner. Prandaj vetëkënaqem. Kjo mund te ndodhë ne lloj-lloj vendi. Ne çdo kohë. Kur me kaplon dëshira, për mua është krejt njësoj, pavarë-sisht se ku gjendem. Une këtë e kam bërë edhe ne zyrë, pranë tavolinës se punës. Për disa minuta çdo gjë për-fundon dhe pastaj ndihem shumë mire. Çdo femreje mund t'i preferoj kenaqësi pcrsonale ne shpejtësi..."

Offline

 

02.11.2006 17:15:41

AdBot
Advertisements

Adverts

Board footer

Powered by FluxBB
Hosted by PunBB-Hosting