FORUMI EROTIK "KOSOVARJA"

You are not logged in.

Adverts

Adverts

#1 03.10.2009 07:46:18

Sexy_TINA
Shqiptare me violinë
From: Stockholm - SWEDEN
Registered: 08.11.2007
Posts: 825
Website

Kur ai nuk deshiron femije

Femijet mund te jene motive kontrasti per nje marrdhenie ne cift. Te keni mendime te ndryshme mbi edukimin e femijeve nuk ndihmone.Ndodhe shpesh, qe njeri nga te dy nuk deshiron te jete prind. Duhet te kuptoni cilat jane motivet e kesaj zgjedhjeje: nese zgjedhja eshte e lidhur me friken se nuk mund te defreheni me, ose te humbisni bukurine, ose eshte frika te merrni mbi shpatulla pergjegjesi per nje femije. Pasi te keni analizuar kete mund te arsyetoni me partnerin tuaj. Zakonisht meshkujt, kane frike, sepse kane tendenca te qendrojne ata vet femije. Eshte nje situat pak paradoksale, por e cila mund te kalohet, por me kusht qe te kushtoheni te dy. Ka meshkuj te cilet mendojne se nuk jane ne gjendje dhe ketu fillon ankthi i ides per te "deshtuar" ne edukimin e femijeve. Cfare te bejme? Mos e beni kaq dramatike. Nuk ekzistojne baballare perfekt. Lereni kohe. Frika se mos nuk do te jete nje baba ideal heret a vone do te kaloje, me maturi kalohen shume mite te adoleshences./

Offline

 

03.10.2009 07:46:18

AdBot
Advertisements

Adverts

Board footer

Powered by FluxBB
Hosted by PunBB-Hosting