FORUMI EROTIK "KOSOVARJA"

You are not logged in.

Adverts

Adverts

#1 02.11.2006 17:17:15

Psikologu
Administrator
From: Prishtinë
Registered: 02.11.2006
Posts: 439
Website

ÇDO GJË FILLOI NE VETURË

ÇDO GJË FILLOI NE VETURË

"Dëshirën tonë duhet plotësuar sa hère që ajo te zgjohet! Këtu nuk duhet pritur shumë!", pohon Shemsedini (35). "Dua te them: kur jam i disponuarpër seks, une dua që menjëherë te kaloj ne çështje. E dashu-ra ime Fatmirja. tanimë e ka kuptuar këtë. Jam i lumtur se as ajo nuk e kundërshton seksin e shpejtë. Përkun-drazi, aie e kall fakti se une ne ato momente e dua mar-rëzisht. Kënaqësinë me marramendëse e kemi përjetuar jomoti ne veturë. Shkonim për vizitë prindërve te mi. Faimirja qëndronte pranë timonit, e une ia ledhatova kofshët. E, ç'bëri ajo atëherë? E k^heu veturën ne vend-parkimin e pare! Atëherë u zhvendos ne ulësen e djathtë dhe me këmbë te hapura u ul ne mua. Oh, zot! Kam eksploduar me një fuqi tëjashtëzakonshme."

Offline

 

02.11.2006 17:17:15

AdBot
Advertisements

Adverts

Board footer

Powered by FluxBB
Hosted by PunBB-Hosting