FORUMI EROTIK "KOSOVARJA"

You are not logged in.

Adverts

Adverts

#1 13.10.2009 20:41:08

kati
Guest

Seksi me pleq dhe plaka shqiptare

Video MP4 , Ne Kosove neper telefona celular,tashme qarkullon kjo video e dy personave te moshuar.Shikojeni gjuha eshte shqip.


Plaki_mpeg4.rar (10.96 MB)

http://www.multiupload.com/YL6D4C0XQO

 

13.10.2009 20:41:08

AdBot
Advertisements

#2 14.10.2009 18:41:15

Pornoboy
i/e regjistruar
Registered: 20.04.2008
Posts: 268
Website

Re: Seksi me pleq dhe plaka shqiptare

haha flm

Offline

 

#3 14.10.2009 19:01:07

asdren
i/e regjistruar
Registered: 04.07.2009
Posts: 7

Re: Seksi me pleq dhe plaka shqiptare

spo muj me kqyr nuk po ban diqka me rar spo di qysh me konvertu me pa si video.

Offline

 

#4 18.10.2009 09:24:08

mexes
i/e regjistruar
Registered: 26.09.2009
Posts: 43

Re: Seksi me pleq dhe plaka shqiptare

spon mun ja rre hiq pussi e marrt

Offline

 

#5 22.10.2009 11:23:19

HaRaM|
i/e regjistruar
Registered: 12.06.2008
Posts: 69

Re: Seksi me pleq dhe plaka shqiptare

asdren wrote:

spo muj me kqyr nuk po ban diqka me rar spo di qysh me konvertu me pa si video.

duhet me instalu Winrar merre qeta ngjuhen shqipe http://rarlab.com/rar/wrar380al.exe tani e nxjerr video prej aty e munesh me pa kalo mire...njerz shum video e mir mat fort pleqt se trit :D hahahha

Offline

 

#6 17.01.2010 01:47:50

beni33
i/e regjistruar
Registered: 01.07.2008
Posts: 63

Re: Seksi me pleq dhe plaka shqiptare

ska    mundesi  qe   kjo video te  hapet

Offline

 

#7 17.01.2010 18:18:06

X U X !
i/e regjistruar
Registered: 07.01.2010
Posts: 42

Re: Seksi me pleq dhe plaka shqiptare

ani qysh tu ka qu kari tu ka bo si kallamoq , :D:D:D:D:D:D

Offline

 

#8 17.01.2010 19:41:35

eduard
i/e regjistruar
Registered: 17.01.2010
Posts: 6

Re: Seksi me pleq dhe plaka shqiptare

merre kete program mi leshu gjitha videot....


Code:

http://ftp.itl.ua/pub/VideoLAN/vlc/1.0.3/win32/vlc-1.0.3-win32.exe

Offline

 

Adverts

Board footer

Powered by FluxBB
Hosted by PunBB-Hosting