FORUMI EROTIK "KOSOVARJA"

You are not logged in.

Adverts

Adverts

#1 17.10.2009 09:58:41

Nita_GV
Administratore
From: Gostivar
Registered: 02.08.2007
Posts: 1452
Website

Zhvishet Paris Hilton

Zhveshja e Paris Hiltonit është konsideruar më shumë një zhveshje për banerat e birrave apo koleksionet e ndryshme të verërave.

Pasanikja e bukur është zhveshur, por ka qenë e mbuluara e tëra në ngjyrë ari, për të promovuar shampanjën e llojit Prosecco.

Por, pasi ka pasur shitje të vogël, vëra tani ka marrë kritika nga shefat – të cilët kanë thënë se pija e tyre mund të shërbehet edhe si kanaçe.

Reagimet e para kanë ardhur edhe nga Ministri Italian i Agrikulturës i cili ka thënë se pija që vjen nga vendi i tij shërbehet vetëm në shishe dhe e ka të ndaluar që të shpërndahet në kanaqe.

Megjithatë prodhuesi mund të bëj çfarë të dojë më të.

“Ne mund ta ndërrojmë emrin e saj – kështu që jemi duke folur me Paris që të rritim më shumë tregun e produktit të ri në kanaçe”, ka thënë shefi i kësaj pije./express/

Offline

 

17.10.2009 09:58:41

AdBot
Advertisements

Adverts

Board footer

Powered by FluxBB
Hosted by PunBB-Hosting