FORUMI EROTIK "KOSOVARJA"

You are not logged in.

Adverts

Adverts

#1 17.10.2009 10:03:39

Nita_GV
Administratore
From: Gostivar
Registered: 02.08.2007
Posts: 1452
Website

Microsoft lanson Windows Mobile 6.5!

Kompania amerikane Microsoft, apo ndryshe edhe kompania më e madhe në botë për softuer, ka lansuar në tregun botëror versionin e ri të sistemit të saj operativ për telefona mobil-Windows Mobile 6.5. Në këtë mënyrë kompania amerikane dëshiron që të mbyll korridoret dhe të rimarrë pozicionin e liderit në tregun e programeve për telefona mobil. Në kuadër të softuerit të ri të Microsoft do të gjendet edhe shërbimi – my phone, shërbim falas për sinkronizimin e telefonit mobil me internet, në atë formë që të mundësojë arkivimin e fotografive, videove si dhe adresarit të kontakteve, në internet. Programi i ri do të përfshijë edhe makinën e kërkimit Bing, të përshtatur për telefona mobil, bashkë më sistemin për bllokimin e telefonit nga distanca në rast të vjedhjes.

Offline

 

17.10.2009 10:03:39

AdBot
Advertisements

Adverts

Board footer

Powered by FluxBB
Hosted by PunBB-Hosting