FORUMI EROTIK "KOSOVARJA"

You are not logged in.

Adverts

Adverts

#1 17.10.2009 10:04:14

Nita_GV
Administratore
From: Gostivar
Registered: 02.08.2007
Posts: 1452
Website

Mbi një miliardë klikime brenda ditës në YouTube!

Drejtori ekzekutiv i shërbimit për shkëmbim të videove materialeve online dhe bashkëthemeluesi i tij Chad Hurley ka publikuar në blogun e tij se ky shërbim ka kaluar kufirin prej një miliardë klikimesh në ditë.

YouTube ka kremtuar trevjetorin nën pronësinë e kompanisë Google me numër rekord të klikimeve.

"Ky është një moment i madh në historinë tonë të shkurtër”, ka thënë Chad Hurley.

YouTube është lansuar në muajin shkurt të vitit 2005, e një vit më pas është blerë nga kompania Google për hiq më pak se 1.6 miliardë dollarë amerikanë.

Çdo minutë në YouTube vendosen mbi 20 video materiale të reja.

Offline

 

17.10.2009 10:04:14

AdBot
Advertisements

Adverts

Board footer

Powered by FluxBB
Hosted by PunBB-Hosting