FORUMI EROTIK "KOSOVARJA"

You are not logged in.

Adverts

Adverts

#1 28.11.2009 15:23:48

Sexy_TINA
Shqiptare me violinë
From: Stockholm - SWEDEN
Registered: 08.11.2007
Posts: 825
Website

Gjyste Vulaj me foto provokuese sexy

http://www.visit-ulcinj.com/blog/wp-content/uploads/2009/11/Gjyste-Vulaj-sexy.jpg

Offline

 

28.11.2009 15:23:48

AdBot
Advertisements

#2 28.11.2009 15:23:56

Sexy_TINA
Shqiptare me violinë
From: Stockholm - SWEDEN
Registered: 08.11.2007
Posts: 825
Website

Re: Gjyste Vulaj me foto provokuese sexy

http://www.visit-ulcinj.com/blog/wp-content/uploads/2009/11/Gjyste-Vulaj-sexy.1.jpg

Offline

 

#3 28.11.2009 15:24:06

Sexy_TINA
Shqiptare me violinë
From: Stockholm - SWEDEN
Registered: 08.11.2007
Posts: 825
Website

Re: Gjyste Vulaj me foto provokuese sexy

http://www.visit-ulcinj.com/blog/wp-content/uploads/2009/11/Gjyste-Vulaj-sexy.5.jpg

Offline

 

#4 28.11.2009 15:24:15

Sexy_TINA
Shqiptare me violinë
From: Stockholm - SWEDEN
Registered: 08.11.2007
Posts: 825
Website

Re: Gjyste Vulaj me foto provokuese sexy

http://www.visit-ulcinj.com/blog/wp-content/uploads/2009/11/Gjyste-Vulaj-sexy.6.jpg

Offline

 

#5 28.11.2009 15:24:23

Sexy_TINA
Shqiptare me violinë
From: Stockholm - SWEDEN
Registered: 08.11.2007
Posts: 825
Website

Re: Gjyste Vulaj me foto provokuese sexy

http://www.visit-ulcinj.com/blog/wp-content/uploads/2009/11/Gjyste-Vulaj-sexy.7.jpg

Offline

 

#6 28.11.2009 15:24:30

Sexy_TINA
Shqiptare me violinë
From: Stockholm - SWEDEN
Registered: 08.11.2007
Posts: 825
Website

Re: Gjyste Vulaj me foto provokuese sexy

http://www.visit-ulcinj.com/blog/wp-content/uploads/2009/11/Gjyste-Vulaj-sexy.8.jpg

Offline

 

#7 28.11.2009 15:24:37

Sexy_TINA
Shqiptare me violinë
From: Stockholm - SWEDEN
Registered: 08.11.2007
Posts: 825
Website

Re: Gjyste Vulaj me foto provokuese sexy

http://www.visit-ulcinj.com/blog/wp-content/uploads/2009/11/Gjyste-Vulaj-sexy.9.jpg

Offline

 

#8 28.11.2009 15:24:46

Sexy_TINA
Shqiptare me violinë
From: Stockholm - SWEDEN
Registered: 08.11.2007
Posts: 825
Website

Re: Gjyste Vulaj me foto provokuese sexy

http://www.visit-ulcinj.com/blog/wp-content/uploads/2009/11/Gjyste-Vulaj-sexy.10.jpg

Offline

 

#9 28.11.2009 15:24:54

Sexy_TINA
Shqiptare me violinë
From: Stockholm - SWEDEN
Registered: 08.11.2007
Posts: 825
Website

Re: Gjyste Vulaj me foto provokuese sexy

http://www.visit-ulcinj.com/blog/wp-content/uploads/2009/11/Gjyste-Vulaj-sexy.11.jpg

Offline

 

#10 28.11.2009 15:25:03

Sexy_TINA
Shqiptare me violinë
From: Stockholm - SWEDEN
Registered: 08.11.2007
Posts: 825
Website

Re: Gjyste Vulaj me foto provokuese sexy

http://www.visit-ulcinj.com/blog/wp-content/uploads/2009/11/Gjyste-Vulaj-sexy.13.jpg

Offline

 

#11 28.11.2009 15:25:11

Sexy_TINA
Shqiptare me violinë
From: Stockholm - SWEDEN
Registered: 08.11.2007
Posts: 825
Website

Re: Gjyste Vulaj me foto provokuese sexy

http://www.visit-ulcinj.com/blog/wp-content/uploads/2009/11/Gjyste-Vulaj-sexy.12.jpg

Offline

 

#12 28.11.2009 15:25:20

Sexy_TINA
Shqiptare me violinë
From: Stockholm - SWEDEN
Registered: 08.11.2007
Posts: 825
Website

Re: Gjyste Vulaj me foto provokuese sexy

http://www.visit-ulcinj.com/blog/wp-content/uploads/2009/11/Gjyste-Vulaj-sexy.17.jpg

Offline

 

#13 28.11.2009 15:25:27

Sexy_TINA
Shqiptare me violinë
From: Stockholm - SWEDEN
Registered: 08.11.2007
Posts: 825
Website

Re: Gjyste Vulaj me foto provokuese sexy

http://www.visit-ulcinj.com/blog/wp-content/uploads/2009/11/Gjyste-Vulaj-sexy.14.jpg

Offline

 

#14 28.11.2009 15:25:35

Sexy_TINA
Shqiptare me violinë
From: Stockholm - SWEDEN
Registered: 08.11.2007
Posts: 825
Website

Re: Gjyste Vulaj me foto provokuese sexy

http://www.visit-ulcinj.com/blog/wp-content/uploads/2009/11/Gjyste-Vulaj-sexy.16.jpg

Offline

 

#15 28.11.2009 15:25:42

Sexy_TINA
Shqiptare me violinë
From: Stockholm - SWEDEN
Registered: 08.11.2007
Posts: 825
Website

Re: Gjyste Vulaj me foto provokuese sexy

http://www.visit-ulcinj.com/blog/wp-content/uploads/2009/11/Gjyste-Vulaj-sexy.4.jpg

Offline

 

#16 28.11.2009 15:25:49

Sexy_TINA
Shqiptare me violinë
From: Stockholm - SWEDEN
Registered: 08.11.2007
Posts: 825
Website

Re: Gjyste Vulaj me foto provokuese sexy

http://www.visit-ulcinj.com/blog/wp-content/uploads/2009/11/Gjyste-Vulaj-sexy.19.jpg

Offline

 

#17 28.11.2009 15:26:00

Sexy_TINA
Shqiptare me violinë
From: Stockholm - SWEDEN
Registered: 08.11.2007
Posts: 825
Website

Re: Gjyste Vulaj me foto provokuese sexy

http://www.visit-ulcinj.com/blog/wp-content/uploads/2009/11/Gjyste-Vulaj-sexy.20.jpg

Offline

 

#18 28.11.2009 15:26:07

Sexy_TINA
Shqiptare me violinë
From: Stockholm - SWEDEN
Registered: 08.11.2007
Posts: 825
Website

Re: Gjyste Vulaj me foto provokuese sexy

http://www.visit-ulcinj.com/blog/wp-content/uploads/2009/11/Gjyste-Vulaj-sexy.26.jpg

Offline

 

#19 28.11.2009 15:26:15

Sexy_TINA
Shqiptare me violinë
From: Stockholm - SWEDEN
Registered: 08.11.2007
Posts: 825
Website

Re: Gjyste Vulaj me foto provokuese sexy

http://www.visit-ulcinj.com/blog/wp-content/uploads/2009/11/Gjyste-Vulaj-sexy.25.jpg

Offline

 

#20 28.11.2009 15:26:22

Sexy_TINA
Shqiptare me violinë
From: Stockholm - SWEDEN
Registered: 08.11.2007
Posts: 825
Website

Re: Gjyste Vulaj me foto provokuese sexy

http://www.visit-ulcinj.com/blog/wp-content/uploads/2009/11/Gjyste-Vulaj-sexy.28.jpg

Offline

 

#21 28.11.2009 15:26:33

Sexy_TINA
Shqiptare me violinë
From: Stockholm - SWEDEN
Registered: 08.11.2007
Posts: 825
Website

Re: Gjyste Vulaj me foto provokuese sexy

http://www.visit-ulcinj.com/blog/wp-content/uploads/2009/11/Gjyste-Vulaj-sexy.27.jpg

Offline

 

#22 06.10.2010 09:33:03

body_factor
i/e regjistruar
Registered: 13.09.2010
Posts: 16

Re: Gjyste Vulaj me foto provokuese sexy

Ender nuk ka ra ne karmadh  se nuk kish mas mundsi me u dredh ne foto  sa ja kish prish vendin e pasulit  me kar

Offline

 

#23 17.11.2011 15:26:02

Beny007
i/e regjistruar
Registered: 17.11.2011
Posts: 5

Re: Gjyste Vulaj me foto provokuese sexy

Shum femer sexyyyyyyyyyyyyy

Offline

 

#24 21.02.2012 10:46:29

Natyra2011
i/e regjistruar
Registered: 14.09.2011
Posts: 20

Re: Gjyste Vulaj me foto provokuese sexy

pidh i forte ,kjo duket se eshte e kallt per kar  shume e vujtur duket

Offline

 

#25 21.02.2012 10:47:34

Natyra2011
i/e regjistruar
Registered: 14.09.2011
Posts: 20

Re: Gjyste Vulaj me foto provokuese sexy

turp grua e martuar  me dale keshtu ne foto ,kjo nje dite bohet nene ,qfar edukate i jep femiut kjo

Offline

 

#26 27.02.2012 19:00:22

Erolli
i/e regjistruar
Registered: 14.02.2012
Posts: 4

Re: Gjyste Vulaj me foto provokuese sexy

kjo eshte serbe kjo nuk eshte shqipaetare

Offline

 

#27 27.02.2012 23:28:43

sexy_gimi
i/e regjistruar
Registered: 08.09.2011
Posts: 125

Re: Gjyste Vulaj me foto provokuese sexy

kjo eshte bash prostitute sepse nje femer e ndershme nuk e ben kete


Sex is life    +39 388 424 5615  ma bej add ne viber ose whatss app

Online

 

#28 27.03.2012 16:35:22

Cooler
i/e regjistruar
Registered: 18.02.2012
Posts: 55

Re: Gjyste Vulaj me foto provokuese sexy

Sexy_Tinaa mir  eki ti, foto provokuese veq cop e fort a uff uff met kall e shkreta:PP:

Offline

 

#29 04.04.2012 12:54:32

.#HeTr!c.K#.
i/e regjistruar
Registered: 04.04.2012
Posts: 4

Re: Gjyste Vulaj me foto provokuese sexy

Rrefim i nje femre

Ç'është Eksitimi

Mekanizmat e eksitim zakonisht injorohen nga edukimi shkollor. Këtë po më thoshte një ditë një shoku im në orën e edukatës seksuale.

Leksionet shkollore flasin në përgjithësi vetëm për procesin biologjik dhe rreziqet që mund të vijnë. I gjithë seksualiteti femërore përkufizohet në disa vizatime me shkumës që tregojnë vaginën, vezoret dhe anusin (prapanicën). Kjo mbase për arsye që ne ta merrnim vesh mirë se njëra vrimë ishte e ndarë nga tjetra. Nuk munguan edha nja dy leksione për menstruacionet, po prapë me vizatime të shëmtuara. Paraqitja grafike e vezoreve dhe mitrës duken tamam si kokë lope.

Për mua eksitimi është çështje ndjesish të veçanta, të cilat unë i lidh me aspektin tim seksual ose jo seksual. Ndonjëherë kjo nënkupton dëshirën për të prekur dhe/ose për të ndenjur me dikë lakuriq. Ndonjëherë janë thjesht ndjenja të paqarta kënaqësie dhe dëshire. Për këtë kam folur tek një artikull me titull "Orgazma".

Kur jam e eksituar, bëhem edhe më e ndjeshme. P.sh. më ndodh që të shijoj cikjen e këmbëve në dysheme kur eci, gjuhën që më lëviz në gojë, flladin që më fryn në flokë, vibracionet e muzikës, dhe veçanërisht këdo, për të cilin mund të kem interes për momentin (duket tamam si drogë, apo jo?). Ndonjëherë ndjej dridhje në bark.

Është e logjikshme që eksitimi e bën vaginën time të rrëshqitshme dhe të njomë. Nuk më ka rastisur ndonjëherë që të eksitohem aq shumë saqë mos përmbahem. Ajo që unë vë re është fërkimi që bëjnë buzët e vaginës me njëra tjetrën, ose mbathjet e ftohta kur bien në kontakt me to.

Kur eksitohem klitori më ngrihet dhe kuqet. Megjithatë, kjo nuk është aq e ndjeshme. Këtë e di sepse e kam vëzhguar me qëllim që të shikoja nëse ndryshonte ndopak (si rasti i meshkujve) kur isha e eksituar. Nuk ka ndonjë ndjesi të veçantë për veç faktit që unë jam e ndërgjegjshme për këtë gjë.

Unë nuk i kam shumë qejf fjalët "e eksituar", "e ngrehur" apo shprehjet "më ha" ose "ma ka qejfi". Unë them vetëm "dua" dhe me këtë nënkuptoj që dua të jem ose të bëj diçka me dikë. Ndonjëherë, për gallatë, them që jam e nxehtë, si për analogji të fjalës "hot" në anglisht.

Offline

 

#30 04.04.2012 12:55:45

.#HeTr!c.K#.
i/e regjistruar
Registered: 04.04.2012
Posts: 4

Re: Gjyste Vulaj me foto provokuese sexy

Ps. Me falni por nuk di si te hap nje teme te re dhe rastesisht e bera ketu postimin :(

Offline

 

Adverts

Board footer

Powered by FluxBB
Hosted by PunBB-Hosting