FORUMI EROTIK "KOSOVARJA"

You are not logged in.

Adverts

Adverts

#1 28.11.2009 17:00:52

Marigona
PASION PËR SEKSIN
From: St. Gallen - Switzerland
Registered: 17.10.2008
Posts: 179

Çfarë është sitofilia?

Eksitimi i shoqëruar me përdorimin e ushqimeve në lojërat seksuale. Fetishizmi i flokëve dhe lëkurës quhet trikofili. Kurse tërheqja që disa meshkuj provojnë për gratë shtatzëna quhet maiesiofili.

Offline

 

28.11.2009 17:00:52

AdBot
Advertisements

Adverts

Board footer

Powered by FluxBB
Hosted by PunBB-Hosting