FORUMI EROTIK "KOSOVARJA"

You are not logged in.

Adverts

Adverts

#1 28.11.2009 17:04:36

Marigona
PASION PËR SEKSIN
From: St. Gallen - Switzerland
Registered: 17.10.2008
Posts: 179

Alkooli

Eshte nje besim i perhapur shume por i gabuar, ajo qe alkooli ndihmon ne permiresimin e raportit seksual. Kjo nuk eshte e vertete sepse ne realitet alkooli ul perqindjen e hormoneve ne gjak (testosteroni ne meshkuj, estrogjeni ne femra). Besimi popullor lidhet me faktin qe nje sasi e vogel mund te kete efekt çlodhes (nga fakti qe ai sherben si çlirues i qendrave te truritqe kane te bejne me ankthin dhe friken); kur kalohet sasia e alkoolit ne kete kuptim, ai provokon nje zvogelim te libidos, duke demtuar, kryesisht tek meshkujt, reagimin seksual. Dhe per kete arsye zakoni i abuzimit me pijet alkoolike shoqerohet shpesh me mosfunksionime te raportit seksual, ose vete aparatit seksual.

Offline

 

28.11.2009 17:04:36

AdBot
Advertisements

Adverts

Board footer

Powered by FluxBB
Hosted by PunBB-Hosting