FORUMI EROTIK "KOSOVARJA"

You are not logged in.

Adverts

Adverts

#1 28.11.2009 17:05:19

Marigona
PASION PËR SEKSIN
From: St. Gallen - Switzerland
Registered: 17.10.2008
Posts: 179

Anamnezi

Ne mjekesi, rindertimi nga ana e mjekut te historise klinike dhe personale te pacientit me qellimin per te formuar nje diagnoze me te plote dhe korrekte.

Offline

 

28.11.2009 17:05:19

AdBot
Advertisements

Adverts

Board footer

Powered by FluxBB
Hosted by PunBB-Hosting