FORUMI EROTIK "KOSOVARJA"

You are not logged in.

Adverts

Adverts

#1 28.11.2009 17:08:30

Marigona
PASION PËR SEKSIN
From: St. Gallen - Switzerland
Registered: 17.10.2008
Posts: 179

Devijim seksual (ose perversion, parafil)

Bashkesia e sjelljeve ose fantazive ne fushen seksuale ne te cilat mungon presupozimi normal i korrekteses, ose dmth qe partneri eshte i vetedijshem dhe qe kenaqesia eshte e perbashket. Me fjale te tjera nuk ka fjale ose fantazi qe jane perverse ne vetvete, por qe behen te tilla ne momentin kur nuk pranohen ose ndahen nga te dy partneret e çiftit ose kur kthehen jo ne nje aksesor, nje varizcion qe ndihmon ne rritjen e deshires seksuale dhe per ta bere me te kenaqshme, por element i vetem, pa te cilin nuk ka fare asnje kenaqesi. Nder format me te zakonshme permendim sadizmin, mazokizmin, fetiçizmin, vojerizmin, pedofiline.

Offline

 

28.11.2009 17:08:30

AdBot
Advertisements

Adverts

Board footer

Powered by FluxBB
Hosted by PunBB-Hosting