FORUMI EROTIK "KOSOVARJA"

You are not logged in.

Adverts

Adverts

#1 28.11.2009 17:08:56

Marigona
PASION PËR SEKSIN
From: St. Gallen - Switzerland
Registered: 17.10.2008
Posts: 179

Ejakulim

Derdhje Nxjerrja e spermes nga penisi. Eshte pjesa e fundit e orgazmes mashkullore. Qendrat nervore qe kontrollojne ejakulimin jane ato te sistemit nervor simpatik, qe gjendet ne gjendrat e palces se kurrizit. Ato jane ne komunikim dhe me qendren e sistemit nervor dhe qe mund te veprojne me nje pasoje stimuluese ose jo ne vete aktin e ejakulimit.

Offline

 

28.11.2009 17:08:56

AdBot
Advertisements

Adverts

Board footer

Powered by FluxBB
Hosted by PunBB-Hosting