FORUMI EROTIK "KOSOVARJA"

You are not logged in.

Adverts

Adverts

#1 28.11.2009 17:11:35

Marigona
PASION PËR SEKSIN
From: St. Gallen - Switzerland
Registered: 17.10.2008
Posts: 179

Ejakulim i parakohshem

Flitet per ejakulim te parakohshem, kur ndodh derdhja e lengut te spermes perpara penetrimit (ejakulim ante portam) ose pas pak levizjesh mesi (hyrje-dalje) rreth 10-15. Mund te jene shkak arsye organike, por ne pergjithesi ka baze psikologjike (tension, frike deshtimi etj.). Relativisht frekuent, si dhe normale, ne djemte e rinj, nese vazhdon dhe ne moshe te madhe, duke u kthyer ne nej situate te rende dhe te veshtire per jeten e çiftit, mund te sjelle probleme ne ereksion (ngritje), ne deshiren seksuale dhe te ngjashme. Nepermjet nje praktike te vazhdueshme eshte e mundur te arrihet nje kontroll ne stimulin e ejakulimit, ne te njejten menyre kur kemi qene te vegjel kemi mesuar te kontrollojme stimulin e urinimit. Kontraktohen dhe leshohen muskujt ne afersi te anusit, ne fakt te njejtit qe perdorim kur duam te mbajme urinen, duke perseritur te njejtin ritual disa here, rreth 200-300 ne dite.

Offline

 

28.11.2009 17:11:35

AdBot
Advertisements

Adverts

Board footer

Powered by FluxBB
Hosted by PunBB-Hosting