FORUMI EROTIK "KOSOVARJA"

You are not logged in.

Adverts

Adverts

#1 28.11.2009 17:21:42

Marigona
PASION PËR SEKSIN
From: St. Gallen - Switzerland
Registered: 17.10.2008
Posts: 179

Fimoza

Ngushtim i penisit rreth prepucit(lekures veshese), ne gjendje te beje te dhimbshem ose te pamundur daljen e glandit (koka e penisit) dhe si rrjedhoje raportin seksual. Ne shumicen e rasteve eshte e trasheguar ose vjen nga nje higjiene e dobet. Ne keto raste zgjidhja eshte nderhyrja kirurgjikale dhe ajo qe quajme rrethprerje ose synet.

Offline

 

28.11.2009 17:21:42

AdBot
Advertisements

Adverts

Board footer

Powered by FluxBB
Hosted by PunBB-Hosting