FORUMI EROTIK "KOSOVARJA"

You are not logged in.

Adverts

Adverts

#1 28.11.2009 17:22:30

Marigona
PASION PËR SEKSIN
From: St. Gallen - Switzerland
Registered: 17.10.2008
Posts: 179

Ftohtesi

SEmundje me transmetim seksual qe shkaktohet nga bakteri gonokok. Lokalizohet ne nivel gjenitalesh, anal, por dhe oral. Ne shumicen e rasteve transmetohet nga nje raport seksual me nje person te infektuar, por nganjehere dhe thjesht nga kontakti me diçka te infektuar. Simpomat tek mashkulli jane kruajtja, djegje afer rrezes se kofshes, dalje sekrecionesh nga penisi (rrjedhje). Tek femra nuk ka simptoma. Kur diagnostikohet, kurohet lehte me antibiotike; nqse nuk kurohet mund t eperhapet ne organet e brendshme te riprodhimit dhe te sjelle keshtu sterilitetin komplet dhe te pakthyeshem.

Offline

 

28.11.2009 17:22:30

AdBot
Advertisements

Adverts

Board footer

Powered by FluxBB
Hosted by PunBB-Hosting