FORUMI EROTIK "KOSOVARJA"

You are not logged in.

Adverts

Adverts

#1 28.11.2009 17:31:36

Marigona
PASION PËR SEKSIN
From: St. Gallen - Switzerland
Registered: 17.10.2008
Posts: 179

Klitori

Organ i aparatit seksual te jashtem te femres, qe gjendet ne bashkimin e siperm te buzeve te medha. Eshte nje pjese shume e ndjeshme dhe erogjene , stimuli i saj direkt - nepermjet auto - ose eteromanipulimi - ose indirekt - gjate raportit penetrues - ka nje rol vendimtar ne arritjen e orgazmes se femres. Nga ana gramatikore perdoret si ne gjinine mashkullore dhe ate femerore.

Offline

 

28.11.2009 17:31:36

AdBot
Advertisements

Adverts

Board footer

Powered by FluxBB
Hosted by PunBB-Hosting