FORUMI EROTIK "KOSOVARJA"

You are not logged in.

Adverts

Adverts

#1 28.11.2009 17:33:06

Marigona
PASION PËR SEKSIN
From: St. Gallen - Switzerland
Registered: 17.10.2008
Posts: 179

Puthja

Perkedhelje qe behet me buze; mund te varioje nga thjesht prekja e lehte me buze deri ne kontaktin me gjuhe dhe eksplorimi i ndersjelle i gojes. Kuriozitet: gjate puthjes presioni rritet ne 150 mm/Hg., gjendrrat e mbiveshkes çlirojne adrenaline dhe konsumohen 12 kcal ne minute.

Offline

 

28.11.2009 17:33:06

AdBot
Advertisements

Adverts

Board footer

Powered by FluxBB
Hosted by PunBB-Hosting