FORUMI EROTIK "KOSOVARJA"

You are not logged in.

Adverts

Adverts

#1 28.11.2009 17:34:39

Marigona
PASION PËR SEKSIN
From: St. Gallen - Switzerland
Registered: 17.10.2008
Posts: 179

Seksi anal

Eshte akti seksual qe nenkupton futjen e penisit ne zonen e anusit. Duke mos qene nje zone e lubrifikuar mire eshte e nevojshme per t'u kujdesur ne kete kuptim me perdorimin e materialeve lubrifikante; eshte gjithashtu e rendesishme qe raporti - dhe ne brendesi te nje çifti besnik - te jete me profilaktik, mqse bakteret qe ndodhen ne pjesen e fundit te anusit mund te shkaktojne infeksione ose skuqje te penisit (uretrite, prostatite etj.) te cilat me pas mund t'i transmetohen partnerit; eshte gjithashtu nje nga praktikat seksuale me rrezik me te larte per trasmetimin e virusit HIV.

Offline

 

28.11.2009 17:34:39

AdBot
Advertisements

Adverts

Board footer

Powered by FluxBB
Hosted by PunBB-Hosting