FORUMI EROTIK "KOSOVARJA"

You are not logged in.

Adverts

Adverts

#1 28.11.2009 17:34:58

Marigona
PASION PËR SEKSIN
From: St. Gallen - Switzerland
Registered: 17.10.2008
Posts: 179

Synet

Rrethprerja Prerja kirurgjikale e prepucit, ose me mire te lekures qe mbulon majen e penisit(glandin). Praktikohet me qellim terapeutik (psh. ne rast fimoze) ose higjene (per te evituar infeksionet), ose, ne qyteterime te lashta, si nje rit me karakter fetar (psh. tek hebrenjte dhe myslimanet) ose me vlera te tjera festimi (psh. disa popuj te Oqeanise).

Offline

 

28.11.2009 17:34:58

AdBot
Advertisements

Adverts

Board footer

Powered by FluxBB
Hosted by PunBB-Hosting