FORUMI EROTIK "KOSOVARJA"

You are not logged in.

Adverts

Adverts

#1 28.11.2009 17:36:51

Marigona
PASION PËR SEKSIN
From: St. Gallen - Switzerland
Registered: 17.10.2008
Posts: 179

Antifekondimi

Kjo përbën bashkë të gjitha metodat dhe sjelljet që lejojnë të kryesh raporte seksuale pa rrezikuar shtatzëni të padëshiruara. Spermicidi i parë i historisë është përshkruar në një papirus: Një tampon i leshtë i lagur me mjaltë dhe me lëng akacieje. Grekët dhe romakët e lashtë përdornin fshikëzat dhe zorrët e holla të kafshëve si pengesë për fekondimin. Në vitin 1960, doktor Pincus shpiku të parën pilulë kontraceptive.

Offline

 

28.11.2009 17:36:51

AdBot
Advertisements

Adverts

Board footer

Powered by FluxBB
Hosted by PunBB-Hosting