FORUMI EROTIK "KOSOVARJA"

You are not logged in.

Adverts

Adverts

#1 28.11.2009 17:38:19

Marigona
PASION PËR SEKSIN
From: St. Gallen - Switzerland
Registered: 17.10.2008
Posts: 179

Masturbimi

Fjala masturbim vjen nga latinishtja “manu stuprare” që do të thotë “të dhunosh me duar” dhe tregon stimulimin me dorë të organeve gjenitale për të arritur në vetëkënaqësi. Nuk provokon asnjë rrjedhojë negative për ata që e praktikojnë, por kontribuon në pasurimin e jetës erotike. Autoerotizmi nuk konsiderohet si një kënaqësi seksuale në një moment të tërheqjes së trishtuar nga bota, por si një përvojë drejt seksualitetit të mirë. Tepër e rrezikshme për femrat të fusin në organet gjenitale objekte të huaja, si lapsat apo furçat. Thuhet se nëse sportistët masturbojnë përpara një ndeshjeje mund të kenë rezultate negative. Por kjo nuk është e vërtetë, madje në këtë rast, masturbimi duke qenë një mënyrë e shëndetshme e zbrazjes së tensionit seksual mund të ketë një funksion qetësues dhe të mbushjes me energji. Praktikat e masturbimit nuk sjellin asnjë modifikim në organet gjenitale.

Offline

 

28.11.2009 17:38:19

AdBot
Advertisements

Adverts

Board footer

Powered by FluxBB
Hosted by PunBB-Hosting