FORUMI EROTIK "KOSOVARJA"

You are not logged in.

Adverts

Adverts

  • Index
  •  » Edukata seksuale
  •  » Kush ka thënë: “Masturbimi është të bësh seks me dikë që dashuron”?

#1 28.11.2009 17:43:15

Nita_GV
Administratore
From: Gostivar
Registered: 02.08.2007
Posts: 1452
Website

Kush ka thënë: “Masturbimi është të bësh seks me dikë që dashuron”?

Kete e ka thene Woody Allen.

Ja një listë e citateve më të mira mbi seksin:

a. “Seksi mes dy personave është i bukur. Mes pesë personave është fantastik”.

b. “Dashuria është e pistë vetëm kur bëhet mirë”.

c. “Një fjalë mbi kontracepsionin oral. I kërkova një vajze të vinte në shtrat me mua dhe ajo më tha “jo

Offline

 

28.11.2009 17:43:15

AdBot
Advertisements
  • Index
  •  » Edukata seksuale
  •  » Kush ka thënë: “Masturbimi është të bësh seks me dikë që dashuron”?

Adverts

Board footer

Powered by FluxBB
Hosted by PunBB-Hosting