FORUMI EROTIK "KOSOVARJA"

You are not logged in.

Adverts

Adverts

#1 28.11.2009 17:44:16

Nita_GV
Administratore
From: Gostivar
Registered: 02.08.2007
Posts: 1452
Website

Sa kalori digjen nëse bën gjysmë ose seks?

Gjysmë ore seks është e barabarte me 5 km vrap ose një seancë “stretching” intensive. Në fakt po. Kur bën dashuri djersit, lëviz, ritmi kardiak çmendet... nuk ka mënyrë më të mirë sesa të provosh kënaqësi dhe të ngelesh në formë.

Offline

 

28.11.2009 17:44:16

AdBot
Advertisements

Adverts

Board footer

Powered by FluxBB
Hosted by PunBB-Hosting