FORUMI EROTIK "KOSOVARJA"

You are not logged in.

Adverts

Adverts

#1 28.11.2009 17:45:26

Nita_GV
Administratore
From: Gostivar
Registered: 02.08.2007
Posts: 1452
Website

Cilët shtete përdorin me shume “sex toys” (“lodra seksi”)?

Janë australianët që shtojnë kënaqësinë seksuale me “sex toys”. 46 % e tyre i përdor rregullisht. Më pas vijnë amerikanët dhe kanadezët. Shqiptarët nuk duken ende të vendosur për të ndjekur modën!

Offline

 

28.11.2009 17:45:26

AdBot
Advertisements

Adverts

Board footer

Powered by FluxBB
Hosted by PunBB-Hosting