FORUMI EROTIK "KOSOVARJA"

You are not logged in.

Adverts

Adverts

#1 28.11.2009 18:38:25

Nita_GV
Administratore
From: Gostivar
Registered: 02.08.2007
Posts: 1452
Website

PARTIA DEMOKRATIKE E KOSOVËS - (PDK), HASHIM THAÇI.

http://www.eitb24.com/archivos/imagenes/eitb24/internacional/2007/11/18/hashim-thaci-familia-2007111803150415hg2.jpg

Offline

 

28.11.2009 18:38:25

AdBot
Advertisements

#2 28.11.2009 18:39:05

Nita_GV
Administratore
From: Gostivar
Registered: 02.08.2007
Posts: 1452
Website

Re: PARTIA DEMOKRATIKE E KOSOVËS - (PDK), HASHIM THAÇI.

http://pdk-ks.org/advCms/img/images/system/header_logo.jpg

Offline

 

#3 28.11.2009 18:39:53

Nita_GV
Administratore
From: Gostivar
Registered: 02.08.2007
Posts: 1452
Website

Re: PARTIA DEMOKRATIKE E KOSOVËS - (PDK), HASHIM THAÇI.

Biografia e kryetarit të PDK-së - Hashim Thaçi

Hashim ThaciPas fitores së Partisë Demokratike të Kosovës në zgjedhjet parlamentare të 17 nëntorit 2007, z. Hashim Thaçi u zgjodh Kryeministër i Qeverisë së Kosovës, më 9 janar 2008.

Me 17 shkurt 2008, Kryeministri Hashim Thaçi në Kuvendin e Kosovës shpall Kosovën shtet të pavarur, sovran dhe demokratik.

Z. Hashim Thaçi është kryeministri i parë i Qeverisë së Republikës së Kosovës.

Gjatë procesit negociator (2005 - 2007), të udhëhequr nga i dërguari i Posaçëm i OKB-së, Presidenti Martti Ahtisaari, z. Hashim Thaçi ishte anëtar i Ekipit të Unitetit.

Dokumenti i Ahtisaarit rezultoi me propozimin gjithpërfshirës për pavarësinë e Kosovës.

Gjatë Konferencës Ndërkombëtare për Kosovën, të mbajtur në Rambuje të Francës, (6 - 22 shkurt 1999) z. Hashim Thaçi ishte Kryesues i Delegacionit të Kosovës.

Konferenca përfundoi në Paris më 18 mars 1999, ku pas nënshkrimit të palës shqiptare, iu hap rruga intervenimit ushtarak të NATO-s për Kosovën.

Z. Hashim Thaçi është ndër themeluesit kryesorë të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës (1992).

Gjatë viteve të luftës, ishte drejtues politik i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës.

Që nga marsi i 1999 deri në janar të viti 2000, z. Hashim Thaçi ishte Kryeministër i Qeverisë së Përkohshme të Kosovës (Qeveria e Unitetit).

Në këtë periudhë zhvilloi aktivitet të dendur politik dhe diplomatik në qendrat kryesore botërore, në SHBA dhe Evropën Perëndimore.

Në jetën politike fillimisht angazhohet në Lëvizjen Popullore për Republikën e Kosovës në vitet 1989 - 1993, (LPK).

Ishte lider i Lëvizjes studentore në vitet 1990 - 1993.

Në vitin 1991, z. Hashim Thaçi zgjidhet prorektor student i Universitetit të Prishtinës.

Pas largimit të dhunshëm të studentëve dhe mësimdhënësve nga objektet universitare, punon për ngritjen dhe strukturimin e arsimit universitar.

Në Fakultetin Filozofik të Universitetit të Prishtinës, më 1993, z. Hashim Thaçi, me sukses të lartë i përfundon studimet në Degën e Historisë.

Pas themelimit të UÇK-së, policia serbe dështon në përpjekje për ta burgosur më 1993.

Gjykata serbe e Prishtinës më 1997, z. Hashim Thaçi dhe një grup pjesëtarësh të UÇK-së, në krye me Adem Jasharin, i gjykon në mungesë me shumë vite burg.

Në Universitetin e Cyrihut në Zvicër (1996), i ndjek studimet postdiplomike në lëmin e Historisë së Evropës Juglindore dhe shkencave politike, deri në fillim të vitit 1998.

Gjatë periudhës së qëndrimit të tij në Perëndim, z. Hashim Thaçi shpesh herë kthehet ilegalisht në Kosovë, për t'i forcuar formacionet e UÇK-së në terren.

Pas luftës, si Kryeministër i Qeverisë së Përkohshme të Kosovës, z. Hashim Thaçi udhëhoqi negociatat me faktorin ndërkombëtar dhe është nënshkrues i Marrëveshjes për transformimin e UÇK-së, në Trupat Mbrojtëse të Kosovës (TMK).

Me fillimin e punës së Këshillit të Përkohshëm Administrativ (KPA), si strukturë e përbashkët qeverisëse me misionin e OKB-së në Kosovë (UNMIK), ishte anëtar i këtij Këshilli prej janarit 2000, deri në zgjedhjet e para parlamentare 2001.

Në tetor të vitit 1999 e themeloi Partinë e Progresit Demokratik të Kosovës (PPDK), ndërsa në Kuvendin e Parë Zgjedhor (2000), z. Hashim Thaçi zgjidhet kryetar i Partisë Demokratike të Kosovës, (PDK).

Z. Hashim Thaçi u rizgjodh kryetar i PDK-së edhe në Kuvendin e Dytë (2002) dhe të Tretë Zgjedhor (2005).

Në tri legjislatura të Kuvendit të Kosovës është zgjedhur deputet.

Është lider politik me numër më të madh të votave në zgjedhjet e fundit parlamentare në Kosovë.

Prej vitit 1999, z. Hashim Thaçi ka afirmuar dhe mbrojtur çështjen e Kosovës me shumë ligjërata dhe fjalime, në dhjetëra universitete dhe institute prestigjioze të vendeve Perëndimore.

Në shtypin vendor, rajonal dhe atë ndërkombëtar ka botuar shkrime dhe artikuj të shumtë.

Flet gjuhën angleze dhe atë gjermane.

Është i lindur më 24 prill 1968 në Burojë të Skënderajt.

Jeton në Prishtinë, me gruan Lumnijen dhe djalin, Endritin.

Offline

 

#4 28.11.2009 18:40:08

Nita_GV
Administratore
From: Gostivar
Registered: 02.08.2007
Posts: 1452
Website

Re: PARTIA DEMOKRATIKE E KOSOVËS - (PDK), HASHIM THAÇI.

KRYESIA E PDK-sëHashim Thaçi, kryetar i PDK-së

Jakup Krasniqi, sekretar i përgjithshëm

Fatmir Limaj, nënkryetar për çështje politike
Rrustem Mustafa, nënkryetar për çështje organizative
Bajram Rexhepi, nënkryetar për bashkëpunim ndërkombëtar dhe integrime
Hajredin Kuçi, nënkryetar
Enver Hoxhaj, sekretar për marrëdhënie me publikun
Fehmi Mujota, sekretar organizativ
Berat Luzha, sekretar për komunikim të brendshëm
Ramë Buja
Azem Syla
Bajrush Xhemajli
Xhavit Haliti
Arsim Bajrami
Hydajet Hyseni
Safete Hadërgjonaj
Adem Grabovci
Nait Hasani
Ramadan Avdiu     Memli Krasniqi -RDK
Emin Krasniqi
Basri Musmurati
Shemsi Veseli
Xhevat Bislimi
Flora Brovina
Selvije Halimi
Hajredin Hyseni
Sabri Kiçmari
Halil Selimi (Administrator)

Offline

 

#5 28.11.2009 18:40:55

Nita_GV
Administratore
From: Gostivar
Registered: 02.08.2007
Posts: 1452
Website

Re: PARTIA DEMOKRATIKE E KOSOVËS - (PDK), HASHIM THAÇI.

KËSHILLI DREJTUES

Hashim Thaçi
Adem Grabovci     
Artan Nimani         
Ali Jakupi     
Arsim Bajrami   
Azem Syla         
Bahri Hyseni     
Bajram Rexhepi   
Bajrush Xhemaili
Basri Musmurati
Bedri Halimi     
Berat Luzha       
Besim Beqaj       
Demir Limaj       
Drita Statovci     
Driton Lajqi       
Emin Krasniqi   
Enver Hoxhaj     
Fatmir Limaj
Fatmir Xhelili   
Fehmi Mujota     
Fitim Selimi     
Flamur Shala     
Flora Brovina   
Gani Buqinca     
Gani Koci       
Gani Krasniqi     
Hajdin Abazi     
Hajredin Hyseni 
Hajredin Kuçi   
Hatixhe Hoxha   
Hydajet Hyseni   
Hysni Kilaj     
Ibrahim Shala   
Idriz Blakaj       
Isa Krasniqi       
Ismail Kurteshi 
Ismail Syla       
Jakup Krasniqi   
Kurtan Kajtazi   
Leonora Makolli 
Lirak Çela       
Lirie Zogiani   
Lumnie Rama     
Mevludin Krasniqi       
Nait Hasani     
Naim Fetahu     
Naim Zeqiri       
Naser Graiqevci 
Nergjivane Dauti
Njazi Kryeziu     Nexhat Demaku   
Prend Buzhala   
Qemajl Mustafa   
Ramadan Avdiu   
Ramadan Gashi   
Ramë Buja       
Rexhep Hoti     
Rifat Blaku       
Ruzhdi Morina   
Safet Hoxha     
Safete Hadergjonaj
Sala Ahmeti     
Sala Berisha-Shala
Saranda Çeku     
Sebahate Muharremi
Sadik Halitjaha   
Sejdi Veseli       
Selim Daci         
Selvije Halimi   
Shemsi Veseli   
Shukri Buja       
Sokol Bashota   
Teutë Hadri       
Xhabir Morina   
Xhavit Haliti     
Xhelal Canziba   
Xhevat Bislimi   
Ylber Topalli   
Zenun Pajaziti. 
Ali Haxhosaj
Gani Sylaj
Ilir Beqiri
Salim Januzi
Xhabir Zharku
Ahmet Krasniqi
Ahmet Tmava
Nazmi Sijarina
Hysni Mjeku
Qazim Qeska
Muhamet Latifi
Daut Xhemajli
Rrustem Ferizi
Mufail Suma
Ibrahim Qarri
Nimon Tofaj
Bedri Hoxhaj
Zafir Berisha
Drita Kadriu
Izmi Zeka
Elheme Hetemi
Ibush Vishi
Bilall Sherifi
Defrim Rifaj

Offline

 

#6 28.11.2009 18:42:12

Nita_GV
Administratore
From: Gostivar
Registered: 02.08.2007
Posts: 1452
Website

Re: PARTIA DEMOKRATIKE E KOSOVËS - (PDK), HASHIM THAÇI.

http://www.radio-dukagjini.com/web/pod/thaqii_2.jpg

Offline

 

#7 28.11.2009 18:42:24

Nita_GV
Administratore
From: Gostivar
Registered: 02.08.2007
Posts: 1452
Website

Re: PARTIA DEMOKRATIKE E KOSOVËS - (PDK), HASHIM THAÇI.

http://www.declarepeace.org.uk/captain/murder_inc/site/pics/koss06.jpg

Offline

 

#8 28.11.2009 18:43:15

Nita_GV
Administratore
From: Gostivar
Registered: 02.08.2007
Posts: 1452
Website

Re: PARTIA DEMOKRATIKE E KOSOVËS - (PDK), HASHIM THAÇI.

http://www1.pictures.gi.zimbio.com/Bush+Meets+Kosovar+Leaders+White+House+B3KghATvMDNl.jpg

Offline

 

#9 28.11.2009 18:43:35

Nita_GV
Administratore
From: Gostivar
Registered: 02.08.2007
Posts: 1452
Website

Re: PARTIA DEMOKRATIKE E KOSOVËS - (PDK), HASHIM THAÇI.

http://religiapokoju.blox.pl/resource/hashim_thaci.jpg

Offline

 

#10 28.11.2009 18:44:23

Nita_GV
Administratore
From: Gostivar
Registered: 02.08.2007
Posts: 1452
Website

Re: PARTIA DEMOKRATIKE E KOSOVËS - (PDK), HASHIM THAÇI.

http://pdk-ks.org/advCms/img/logo.jpg

HISTORIKU

Logo MainPartia Demokratike e Kosovës u themelua në një moment të veçantë të historisë sonë. Pas luftës heroike të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës dhe vendosjes së forcave ndërkombëtare, fillimit të organizimit dhe të ndërtimit të institucioneve të para demokratike të Kosovës u krijuan kushtet e përshtatshme për veprimtari politike.

PDK është trashëgimtare e strukturave politike të UÇK -së dhe e sistemit të vlerave politike kombëtare për liri demokraci e pavarësi të Kosovës .

Partia Demokratike e Kosovës u themelua me 10 tetor të vitit 1999.

Deri me sot Partia Demokratike e Kosovës ka mbajtur 3 Kuvende Zgjedhore dhe dy Kuvende të Punës.

Që nga themelimi, Kryetar i Partisë Demokratike të Kosovës është z. Hashim Thaçi. Kryetari i Partisë zgjidhet nga Kuvendi i Partisë.

Organ më i lartë i Partisë Demokratike të Kosovës është Këshilli Drejtues i cili sot numëron 106 anëtarë. Këshilli Drejtues zgjedh me procedurë të veçantë Sekretarin e Përgjithshëm të Partisë.

PDK ka shtrirje në tërë territorin e Kosovës. Aktiviteti në terren mbulohet nga 32 degë.

Organ Ekzekutiv i PDK- së është Kryesia e cila zgjedhet nga Këshilli Drejtues dhe numëron 28 anëtarë.

Partia Demokratike e Kosovës është partia më e madhe në Republikën e Kosovës dhe është e përfaqësuar me 37 deputetë në Kuvendin e Kosovës. PDK udhëheqë me institucionet më të rëndësishme në vend, Qeverinë dhe Kuvendin e Kosovës. Kryeministër i Kosovës është Kryetari i PDK-së, z.Hashim Thaçi ndërsa Kryetar u Kuvendit të Kosovës është Sekretari i Përgjithshëm i PDK-së z.Jakup Krasniqi. Përveç udhëheqjes së Qeverisë së Kosovës, PDK merr pjesë në Qeveri edhe me një Zëvendëskryeministër dhe 6 Ministra.

Offline

 

#11 28.11.2009 18:45:39

Nita_GV
Administratore
From: Gostivar
Registered: 02.08.2007
Posts: 1452
Website

Re: PARTIA DEMOKRATIKE E KOSOVËS - (PDK), HASHIM THAÇI.

http://www.dardamedia.com/dardamedia/wp-content/uploads/2008/09/hashim-thaci.jpg

Offline

 

#12 28.11.2009 18:46:08

Nita_GV
Administratore
From: Gostivar
Registered: 02.08.2007
Posts: 1452
Website

Re: PARTIA DEMOKRATIKE E KOSOVËS - (PDK), HASHIM THAÇI.

http://www.kosovo.net/an5.jpg

Offline

 

#13 28.11.2009 18:47:00

Nita_GV
Administratore
From: Gostivar
Registered: 02.08.2007
Posts: 1452
Website

Re: PARTIA DEMOKRATIKE E KOSOVËS - (PDK), HASHIM THAÇI.

http://blog.balder.org/billeder-blog/Madeleine-Albright-1999-UCK-KLA-Leader-Hashim-Thaci.jpg

Offline

 

#14 28.11.2009 18:47:42

Nita_GV
Administratore
From: Gostivar
Registered: 02.08.2007
Posts: 1452
Website

Re: PARTIA DEMOKRATIKE E KOSOVËS - (PDK), HASHIM THAÇI.

http://english.cri.cn/mmsource/images/2008/02/17/4295z01.jpg

Offline

 

#15 28.11.2009 18:47:53

Nita_GV
Administratore
From: Gostivar
Registered: 02.08.2007
Posts: 1452
Website

Re: PARTIA DEMOKRATIKE E KOSOVËS - (PDK), HASHIM THAÇI.

http://www.visit-ulcinj.com/blog/wp-content/uploads/2009/01/hashim-thaci-255x300.jpg

Offline

 

#16 28.11.2009 18:48:14

Nita_GV
Administratore
From: Gostivar
Registered: 02.08.2007
Posts: 1452
Website

Re: PARTIA DEMOKRATIKE E KOSOVËS - (PDK), HASHIM THAÇI.

http://www.ks-gov.net/pm/repository/images/1112009_KM.jpg

Offline

 

#17 28.11.2009 18:48:25

Nita_GV
Administratore
From: Gostivar
Registered: 02.08.2007
Posts: 1452
Website

Re: PARTIA DEMOKRATIKE E KOSOVËS - (PDK), HASHIM THAÇI.

http://www.spitsnet.nl/uploaded/IMAGES/_week13/hashim_thaci.jpg

Offline

 

#18 08.02.2010 06:28:44

gago
i/e regjistruar
Registered: 03.02.2010
Posts: 111

Re: PARTIA DEMOKRATIKE E KOSOVËS - (PDK), HASHIM THAÇI.

rroftttttttt e qoft pdk ja haksh karin hashimit

Offline

 

#19 08.02.2010 06:29:06

gago
i/e regjistruar
Registered: 03.02.2010
Posts: 111

Re: PARTIA DEMOKRATIKE E KOSOVËS - (PDK), HASHIM THAÇI.

nitaaaaaaaaaaaaaa

Offline

 

#20 20.02.2010 06:58:18

gago
i/e regjistruar
Registered: 03.02.2010
Posts: 111

Re: PARTIA DEMOKRATIKE E KOSOVËS - (PDK), HASHIM THAÇI.

Offline

 

Adverts

Board footer

Powered by FluxBB
Hosted by PunBB-Hosting