FORUMI EROTIK "KOSOVARJA"

You are not logged in.

Adverts

Adverts

#1 02.01.2010 09:00:51

Sexy_TINA
Shqiptare me violinë
From: Stockholm - SWEDEN
Registered: 08.11.2007
Posts: 825
Website

Gaga këngë për seksin

Lady Gaga thotë se kënga e saj e re “Dance In The Dark” është për vajzat të cilat pëlqejnë të bëjnë seks me dritën e fikur.

Gaga thotë se njerëzit gjithmonë janë të pasigurt dhe se kënga është pikërisht për faktin se ata mund të jenë të pasigurt dhe të mos ndjehen komfort edhe në seks.

“Kënga është për një vajzë e cila pëlqen të bëjë seks me drita të fikura, pasi është e turpëruar nga trupi i saj. Ajo nuk dëshiron që mashkulli ta shohë atë të zhveshur”.

“Ajo do të jetë e lirë dhe do të lejojë që kafsha që fshihet brenda saj të del në pah, por vetëm kur dritat fiken”, ka thënë këngëtarja./Telegrafi/

Offline

 

02.01.2010 09:00:51

AdBot
Advertisements

Adverts

Board footer

Powered by FluxBB
Hosted by PunBB-Hosting