FORUMI EROTIK "KOSOVARJA"

You are not logged in.

Adverts

Adverts

#1 02.01.2010 19:33:35

Sexy_TINA
Shqiptare me violinë
From: Stockholm - SWEDEN
Registered: 08.11.2007
Posts: 825
Website

Cilat janë bazat e një seksi të mirë?

Jeni humbur mes këshillave për seks të mirë, të shkëlqyer dhe të përkryer? Nga të gjitha këto rregulla dhe këshilla mjafton t’u përmbaheni bazave të seksit të mirë dhe do të shkruani libër personal për këshilla seksuale!

Nuk mund të mbani mend 120 rregulla për orgazmin tuaj dhe 115 për orgazmin e tij? Nëse i respektoni këto tre rregulla themelore për një seks të mirë, thjesht nuk mund të gaboni!

1. Relaksim
Mos u përpiqni shumë!

Ndoshta keni marrë përshtypje se si për një seks të mirë duhet mirë të ekzekutohet. Në rast se nuk mund të bëni ndonjërën nga pozicionet nga Kama Sutre, edhe më tej mund të shijoni në seks të shkëlqyer në rast se aprovoni bazat e seksit të mirë. Baza e relaksimit të mirë është në të se nuk duhet të jeni të tendosur dhe të trilloni. Mjafton humori, loja dhe imagjinata si ta bëni të interesuar partnerin. Kur juve ju sheh si jeni të relaksuar dhe spontan as ai nuk do të jetë nën presion, ndërsa relaksimi juaj do të ndikojë edhe te partneri.

Kur përpiqeni të bëni seks abstrakt, të ri, ivonativ dhe mundoheni të kopjoni pozicione nga fotografia apo nga filmi të dy jeni nën presion nëse do të keni sukses. Me spontanitet ‘bëhet’ seksi më i mirë.
do të rrjedhë në çdo pjesë e trupit tuaj dhe do të kënaqeni.

2. Ndjeshmëri
Mos u mendoni, relaksohuni!

Këto baza për seks të mirë është e ndërlidhur me relaksimin, gjithçka është një rreth magjepsës. Seksi fillon në kokë, por ndonjëherë atë nuk jeni të aftë nga koka hidhet në vepër. Si të orentoheni në trupin dhe të arrini sukses t’i zbatoni idetë nga koka, duhet të filloni të merreni me trupin tuaj. Ju propozojmë aktivitete sportive si ta aktivizoni trupin tuaj.

Në rast se gjatë paralojës kuptoni se nuk mund t’i ekzekutoni gjërat të cilat i dëshironi mos u ngarkoni, por kthehunuji bazave: relaksohuni me masazh. Të bërit masazh të muskujve të tërë trupit, do të relaksohuni me njëri-tjetrin dhe me të do të emociononi, gjaku do të rrjedhë në çdo pjesë e trupit tuaj dhe do të eksitoheni. Përdorni vaj për masazh I cili do të zgjojë edhe shqisat tjera.

3. Thjeshtësi
Mos komplikoni!

Nga seksi mos bëni komplikime, kthehuni te bazat. Nëse jeni i komplikuar nuk do të jeni të relaksuar. Diversiteti në seks është I mirëseardhur, por nuk duhet ta zbatoni gjithmonë. Gjatë një marrëdhënie seksuale nuk nevojitet të ekzekutoni 27 pozicione të cilat i dini.

Ndonjëherë është mjafton një pozicion në të cilin të dy kënaqeni dhe nlse e përsëritni disa here nuk do të tjotë se seksi nuk është i mirë. Në të vërtetë ne nuk na duhen ndryshime të përhershme stimuluese, nëse neve një lloj na eksiton. Nëse të dy jeni të relaksuar dhe e ndjeni trupin e partnerit, reciprokisht e ndiqni tempin dhe kënaqeni në të, seksi i kënaqshëm është i sigurtë.

Në të vërtetë aftësia e vetme dhe baza e të gjitha bazave të seksit, të cilin duhet ta dinë dashnorët e mire është të dinë të dëgjojnë trupin e partnerit tuaj. Ky dëgjim reciprok juve me siguri ju tingëllon si fraza boshe, e cila konkretisht asgjë nuk flet. Kur do të mësoheni të dëgjoni psherëtimat dhe trupin, do të shihni sa do të jeni të relaksuar dhe do ta dini se e bëni me shpirt!

Offline

 

02.01.2010 19:33:35

AdBot
Advertisements

Adverts

Board footer

Powered by FluxBB
Hosted by PunBB-Hosting