FORUMI EROTIK "KOSOVARJA"

You are not logged in.

Adverts

Adverts

#1 03.01.2010 00:04:56

Nita_GV
Administratore
From: Gostivar
Registered: 02.08.2007
Posts: 1452
Website

Dea Xhemajli premton suksese në 2010

Viti i sukseseve

Këngëtarja e re Dea Xhamajli pritet që të shënojë suksese të tjera në muzikë, pas këtij viti. Ajo sapo ka mbushur 17 vjet, ndërkaq tanimë ka fituar në festivalin “Kosovarja këndon”, i cili mbahet në Ferizaj.

Në këtë festival ajo është shpërblyer me vendin e tretë për muzikë argëtuese me këngën “Jeta nuk është lodër”, këngë kjo që është bërë nën udhëheqjen artistike të Shefqet Hoxhës – Shekit dhe Bendit të RTK-së.

Ndryshe, Dea është njëra prej këngëtarëve që gjatë vitit ka marrë pjesë edhe në festivale jashtë Kosovës.

Në Itali ajo ka marrë çmimin kryesor të festivalit “Mikrofoni i artë”, ndërkaq një çmim të tillë e ka marrë edhe në Hercegnovi të Malit të zi.

Këngëtarja është në shkollën e mesme Prenk Jakova, në degën e solo-këndimit me profesoreshë Lindita Hakaj.

Offline

 

03.01.2010 00:04:56

AdBot
Advertisements

Adverts

Board footer

Powered by FluxBB
Hosted by PunBB-Hosting