FORUMI EROTIK "KOSOVARJA"

You are not logged in.

Adverts

Adverts

#1 03.01.2010 15:57:52

Nita_GV
Administratore
From: Gostivar
Registered: 02.08.2007
Posts: 1452
Website

Seksi në moshë të vogël

Seksi në moshë të vogël

Seksi në moshë të vogëlSeksi qe ne moshe te vogel? Nje sjellje e rrezikshme dhe jo vetem per rrezikun e shtatzenive te padeshiruara.

Nje studim i publikuar nga “British Journal of Cancer”, aktiviteti seksual ne moshe te heret dyfishon rrezikun per te zhvilluar kancerin ne qafen e mitres.

Ndryshimin, sipas eksperteve britanike, ka te beje me numrin e viteve qe virusi HPV, pergjegjesi kryesor i kesaj semundjeje, ka ne dispozicion per te prodhuar deme ne raste infeksioni.

Aq sa rezultatet e kerkimit, te realizuara nga “International for Research on Cancer”, nuk i perkasin vetem adoleshenteve, por tregojne se rreziku i kancerit te qafes se mitres eshte me i madh ne grate qe kane pasur marredhenien e pare seksuale 20 vite nga ato qe kane jetuar per here te pare ne moshen 25 vjecare.

Studimi eshte kryer mbi 20 mije gra.

Offline

 

03.01.2010 15:57:52

AdBot
Advertisements

Adverts

Board footer

Powered by FluxBB
Hosted by PunBB-Hosting