FORUMI EROTIK "KOSOVARJA"

You are not logged in.

Adverts

Adverts

#1 03.01.2010 17:02:40

Nita_GV
Administratore
From: Gostivar
Registered: 02.08.2007
Posts: 1452
Website

Seksi i mirë i bën femrat më të shëndetshme

Seksi i mirë i bën femrat më të shëndetshme

Seksi i mirë i bën femrat më të shëndetshmeKënaqësia seksuale mban shëndetin femëror, tregojnë studimet e reja, të cilat sugjerojnë se kualiteti i jetës seksuale ka ndikim të madh në shëndet.

Femrat të cilat jetën e tyre në dhomën e gjumit e kishin përshkruar si të plotësuar dhe të kënaqshme, kishin pasur rezultatet shumë më të mira kur bëhet fjalë për jetën dhe vitalitetin, ka treguar një studim i realizuar në Australi.

Pjesa më e madhe nga treqind femrat e anketuara kanë thënë se shpeshtësia e marrëdhënieve seksuale nuk është garanci për jetë të mirë seksuale, dhe rrjedhimisht edhe për shëndet- duke lënë të kuptohet se ka rëndësi kualiteti dhe jo numri i marrëdhënieve seksuale brenda muajit.

Këto të dhëna janë publikuar nga revista “The Journal of Sexual Medicine”, ndërsa janë bazuar në hulumtimin e realizuar te femrat e moshave ndërmjet 20 dhe 65 vjeç.

marr nga Telegrafi.

Offline

 

03.01.2010 17:02:40

AdBot
Advertisements

Adverts

Board footer

Powered by FluxBB
Hosted by PunBB-Hosting