FORUMI EROTIK "KOSOVARJA"

You are not logged in.

Adverts

Adverts

#1 03.01.2010 17:03:05

Nita_GV
Administratore
From: Gostivar
Registered: 02.08.2007
Posts: 1452
Website

Puthjet e dy të dashuruarëve pakësojn stresin

Puthjet e dy të dashuruarëve pakësojn stresin

Puthjet e dy të dashuruarëve pakëson stresinEdhe pse njëri nga partnerët vuan nga ftohja, nuk duhet hequr dorë nga të puthurit. Rreziku për të marrur virusë nga një përshëndetje me shtrëngim dore, është më i madhë, bëjnë të ditur mjekët.

Gjatë një puthje, ndodh shkëmbimi i më shumë se 4 000 Bakterieve, mirpo mukoza e gojës është në gjendje të parandaloj futjen e tyre në brendi të organizmit, madje edhe duke forcuar sistemin imunitar.

Me puthje pasionante vejmë në punë rreth 38 muskuj të fytyrës dhe jo vetëm që ndikon në furnizim më të mirë më gjak dhe skuqje të fytyrës, por edhe ndihmon në zvogëlimin e sasisë së Kortizolit (hormoni i stresit), humbjen e ndjenjës së frikës dhe largimin nga mërzia depresive.

Ka dhe diçka më të këndshme për ata që vuajnë nga kilogramët e tepërt: një puthje përkon me djegien e më shumë se 18 kalorive dhe na bën të humbin në peshë.

Offline

 

03.01.2010 17:03:05

AdBot
Advertisements

Adverts

Board footer

Powered by FluxBB
Hosted by PunBB-Hosting