FORUMI EROTIK "KOSOVARJA"

You are not logged in.

Adverts

Adverts

#1 03.01.2010 17:06:16

Nita_GV
Administratore
From: Gostivar
Registered: 02.08.2007
Posts: 1452
Website

Përmirësojeni jetën seksuale me afrodiziakë natyrorë

Përmirësojeni jetën seksuale me afrodiziakë natyrorë

Përmirësojeni jetën seksuale me afrodiziakë natyrorë Nëse nuk jeni të kënaqur me jetën tuaj seksuale, këtë mund ta ndryshoni me anë të ushqimit.

Ndoshta nuk e keni ditur, por disa ushqime ndikojnë negativisht në epsh, ndërsa disa të tjera ‘ju dërgojnë në Parajsë’. Ngjashëm sikurse kur jeni në dietë, duhet t’i kushtoni rëndësi edhe ushqimit për ta përmirësuar jetën tuaj seksuale dhe për ta tejkaluar krizën.

Ja lista e ushqimeve të cilat mund ta përmirësojnë jetën tuaj seksuale:

Bananet,
Midhja,
Dredhëzat me çokollatë,
Shega,
Shpargu,
Akullorja e vaniljes, etj.

Ndërsa duhet të shmangni:

Specat djegës,
Domatet, etj.

Offline

 

03.01.2010 17:06:16

AdBot
Advertisements

Adverts

Board footer

Powered by FluxBB
Hosted by PunBB-Hosting