FORUMI EROTIK "KOSOVARJA"

You are not logged in.

Adverts

Adverts

#1 03.01.2010 17:21:57

Nita_GV
Administratore
From: Gostivar
Registered: 02.08.2007
Posts: 1452
Website

Si të ndjeheni seksi brenda disa minutave

Si të ndjeheni seksi brenda disa minutave

Vlerësoni se ju duhet një përgatitje e gjatë për t'u ndjerë seksi? E keni gabim, ja disa këshilla të vogla bukurie që do t’ju ndihmojnë të ndjeheni seksi dhe
tërheqëse brenda pak minutave:

• Shëtitni nëpër shtëpi me veshje të brendshme, preferohet dekolte
• Afrohuni nga krahët dhe putheni në qafë
• Vesh të brendshme seksi dhe vallëzo para tij
• Me parfumin e preferuar spërkat jastëkun ose automobilin tuaj
• Ndërroni një shikim me ndonjë të huaj, gjersa shëtiteni
• Mos përdorni brekë të pambukut, mbathni përherë veshje të brendshme seksi
• Mësoni diçka frëngjisht dhe pëshpëritjani në vesh
• Dërgoni partnerit tuaj një sms apo email romantik
• Befasojeni me një puthje gjersa pritni të ndizet drita e gjelbër në semafor
• Kapeni për dore gjersa jeni duke ecur
• Sulmojeni me hollësi kur jeni në kinema apo në lift
• Shkoni për masazhë në sallone të specializuara të bukurisë
• Lexoni apo shikoni televizor lakuriq
• Luteni partnerit t’ju ndihmoj në heqjen e qimeve në zonat e nxehta
• Bashkërisht shikoni filma për të rritur, erotik apo pornografik
• Organizoni darkë me verë dhe muzikë vetëm për ju dy
• Bëni bashkërisht gjimnastikë dhe shoqëroheni nën kabinën e tushit
• Bëni darkë e veshur tmerrësisht seksi
• Lëshoni këngën tuaj të preferuar dhe vallëzoni si të marrë

Offline

 

03.01.2010 17:21:57

AdBot
Advertisements

Adverts

Board footer

Powered by FluxBB
Hosted by PunBB-Hosting