FORUMI EROTIK "KOSOVARJA"

You are not logged in.

Adverts

Adverts

#1 03.01.2010 17:29:17

Nita_GV
Administratore
From: Gostivar
Registered: 02.08.2007
Posts: 1452
Website

Më mirë pa seks se pa internet

Më mirë pa seks se pa internetKur bëhet fjalë për të anketuarat femra, thuajse 46% e tyre, pa hamendje deklaruan se më mirë të jenë pa seks për dy javë - se sa pa internet. Aq më tepër, 49% e grave të moshës 18 deri në 34 vjeç, më së pari ishin argëtuar në internet, se sa në krahët e partnerit të tyre. Më mirë pa seks se pa internetNë bazë të një kërkimi të realizuar nga kompania "Intel", mësohet se gratë më shumë do të donin të kalonin dy javë pa seks – se sa aq shumë të rijnë pa qasje në internet!

Meshkuj, kaloj koha kur jeta juaj seksuale vuante nga ‘’kokëdhimbja’’ e njeriut tuaj të zemrës. Është koha të njiheni me ‘’shkatërruesin’’ e ri të seksit – varësinë nga interneti! Agjencia për kërkimet e tregut "Harris Interactive", ka realizuar një kërkim-studim ku morën pjesë mbi 2100 shfrytëzues të varur nga interneti dhe zbuloj se 65% nga ato, thjesht e shkurt ‘’nuk mund të jetojnë pa internet’’.

Kur bëhet fjalë për të anketuarat femra, thuajse 46% e tyre, pa hamendje deklaruan se më mirë të jenë pa seks për dy javë - se sa pa internet. Aq më tepër, 49% e grave të moshës 18 deri në 34 vjeç, më së pari ishin argëtuar në internet, se sa në krahët e partnerit të tyre. Ndjenjat e tilla i ndajnë edhe 52% e grave më të moshuara, nga mosha 35 deri në 44 vjeç. Nga ana tjetër, numri i meshkujve që prioritet i japin internetit, ndërsa jo seksit – është dukshëm më i vogël për 30%.

Offline

 

03.01.2010 17:29:17

AdBot
Advertisements

Adverts

Board footer

Powered by FluxBB
Hosted by PunBB-Hosting