FORUMI EROTIK "KOSOVARJA"

You are not logged in.

Adverts

Adverts

#1 09.01.2010 08:51:08

Marigona
PASION PËR SEKSIN
From: St. Gallen - Switzerland
Registered: 17.10.2008
Posts: 179

Agjentë të FBI-së e CIA-s në Athinë për Facebook e Twitter

Zyrtarët e FBI-së dhe CIA-s dhe Departamentit të Shtetit të SHBA kanë mbërritur në Athinë për të marrë pjesë në një takim me mbyllura dyert për çështjet e "sigurisë kombëtare". Lajmi është bërë i ditur dje nga e përditshmja greke “Vima“e cili informon se ky takim do të zhvillohet më 26 tetor dhe 27 tetor.

Gazeta thotë se takimi është nisur disa javë më parë nga agjencia greke për sigurinë kombëtare, dhe është organizuar nga ministria e sapokrijuar për sigurinë e qytetarëve.

Agjencitë e Sigurimit do të diskutojë masat e ndryshme për të ndihmuar autoritetet që të monitorojnë faqent online Twitter dhe Facebook, si edhe për rritjen e mbikqyrje të përgjithshme në internet dhe të sigurisë, thuhet në raport.

Gazeta “Vima” informon se në këtë takim nuk do të marrin pjesë Shërbimi Informativ Kombëtar të Greqisë KYP, si ende nuk është e qartë nëse pjesëtarët e policisë greke apo shërbime të tjera greke të sigurisë do të jetë i pranishëm ose jo.

Në konferencë do të jenë rreth 40 përfaqësues të Forumit për të ardhmen Global (GFF), e themeluar në vitin 2005 nga CIA-s, si dhe delegacione të shërbimit të sigurimit nga rreth 20 vende të ndryshme.

Offline

 

09.01.2010 08:51:08

AdBot
Advertisements

Adverts

Board footer

Powered by FluxBB
Hosted by PunBB-Hosting