FORUMI EROTIK "KOSOVARJA"

You are not logged in.

Adverts

Adverts

#1 09.01.2010 08:56:11

Marigona
PASION PËR SEKSIN
From: St. Gallen - Switzerland
Registered: 17.10.2008
Posts: 179

Facebook, lider edhe në tregun e reklamave!

Facebook tani ka rritur numrin e përdoruesve në 250 milionë, duke u zgjeruar kështu në tërë globin, mirëpo kur bëhet fjalë për t’i vendosur reklamat në këtë faqe shumë të popullarizuar në tërë botën, rrjeti social përfiton decidivisht nga qasja lokale. Qendra për hulumtime të reklamave ‘Borrel Associates’ thotë se gjatë vitit 2009 pritet që faqja të grumbullojë 310 milionë dollarë nga reklamat. Dy të tretat e tyre do të vijnë nga reklamat e bizneseve lokale. Nëse bëhet krahasimi – dhe MySpace do të llogaritej ende si konkurruese e Facebook – ata do të gjeneronin vetëm 27 për qind të hyrave të tyre nga reklamat lokale. Ndërsa, nëse i marrim të gjitha rrjetet sociale, 20 për qind e reklamave do të vijnë nga reklamuesit lokal, ku Facebook gjithsesi mbetet lider në kategorinë e rrjeteve sociale, me nja marzhë të dallueshme nga rivalët e saj. Sa i përket tregut të reklamave online, Facebook ishte mbret në malin e madh të reklamave që shkojnë në këto rrjete, mirëpo gjendja gjithsesi se do të ndryshojë pasi që numrat e përdoruesve janë rritur ndjeshëm në favor të Facebook, në nivel që rivalët e saj, s’mund të konkurrojnë me të më.

Offline

 

09.01.2010 08:56:11

AdBot
Advertisements

#2 09.01.2010 09:55:12

geti
i/e regjistruar
Registered: 09.08.2009
Posts: 29

Re: Facebook, lider edhe në tregun e reklamave!

kam deshire te kem kontakte vetem me gra qe jan te martuara  ju pres t

Offline

 

Adverts

Board footer

Powered by FluxBB
Hosted by PunBB-Hosting