FORUMI EROTIK "KOSOVARJA"

You are not logged in.

Adverts

Adverts

#1 05.03.2010 19:43:25

sexygirl
i/e regjistruar
Registered: 26.02.2010
Posts: 94

Çfarë ju ben pershtypje tek një mashkull?

qfar ju terhjek me se shumti tek ni mashkull,,  ?

Offline

 

05.03.2010 19:43:25

AdBot
Advertisements

#2 05.03.2010 22:57:55

superman29
i/e regjistruar
Registered: 03.08.2009
Posts: 87

Re: Çfarë ju ben pershtypje tek një mashkull?

sexygirl wrote:

qfar ju terhjek me se shumti tek ni mashkull,,  ?

pidhi

Offline

 

#3 05.03.2010 23:09:05

sexygirl
i/e regjistruar
Registered: 26.02.2010
Posts: 94

Re: Çfarë ju ben pershtypje tek një mashkull?

superman29 wrote:

sexygirl wrote:

qfar ju terhjek me se shumti tek ni mashkull,,  ?

pidhi

o superman  kjo pytje vlen per  femra vetem  e jo per mashkuj se ti je vet mmashkull, dhe mashkujt nuk kna pidh amos valle je asi tip me za  te  holle  haha

Offline

 

#4 06.03.2010 00:07:52

sexdjali
i/e regjistruar
Registered: 13.02.2010
Posts: 111

Re: Çfarë ju ben pershtypje tek një mashkull?

oo
pidh
ku je

Offline

 

#5 19.09.2015 21:19:56

Sexy_TINA
Shqiptare me violinë
From: Stockholm - SWEDEN
Registered: 08.11.2007
Posts: 825
Website

Re: Çfarë ju ben pershtypje tek një mashkull?

Trupi

Offline

 

Adverts

Board footer

Powered by FluxBB
Hosted by PunBB-Hosting