FORUMI EROTIK "KOSOVARJA"

You are not logged in.

Adverts

Adverts

#1 07.03.2010 14:48:30

letterman
i/e regjistruar
Registered: 25.10.2009
Posts: 107

Lëpirje pidhi

kush nga femrat e forumit do qe ti lepi pidhin se me ka ikur truri per cik lepirje pidhi...te interesuarat s'do ti zhgenjej,ok?

Offline

 

07.03.2010 14:48:30

AdBot
Advertisements

#2 07.03.2010 21:17:51

sexygirl
i/e regjistruar
Registered: 26.02.2010
Posts: 94

Re: Lëpirje pidhi

letterman wrote:

kush nga femrat e forumit do qe ti lepi pidhin se me ka ikur truri per cik lepirje pidhi...te interesuarat s'do ti zhgenjej,ok?

do  kisha pranuar  por  jam shum larg... hmmm:P

Offline

 

#3 07.03.2010 21:37:54

letterman
i/e regjistruar
Registered: 25.10.2009
Posts: 107

Re: Lëpirje pidhi

sexygirl wrote:

letterman wrote:

kush nga femrat e forumit do qe ti lepi pidhin se me ka ikur truri per cik lepirje pidhi...te interesuarat s'do ti zhgenjej,ok?

do  kisha pranuar  por  jam shum larg... hmmm:P

ok.nejse flm...ku i dihet edhe mund te takohemi ndonje dite...kiss

Offline

 

#4 06.04.2010 06:37:34

pidhishkym
i/e regjistruar
Registered: 01.04.2010
Posts: 19

Re: Lëpirje pidhi

letterman wrote:

kush nga femrat e forumit do qe ti lepi pidhin se me ka ikur truri per cik lepirje pidhi...te interesuarat s'do ti zhgenjej,ok?

nkofsh i bosnjess po viii

Offline

 

#5 16.08.2010 22:54:09

Akullorja
i/e regjistruar
Registered: 22.12.2009
Posts: 205

Re: Lëpirje pidhi

letterman wrote:

kush nga femrat e forumit do qe ti lepi pidhin se me ka ikur truri per cik lepirje pidhi...te interesuarat s'do ti zhgenjej,ok?

pidhi im po te therret por i thash qe je larg :P:P:P

Offline

 

#6 17.08.2010 08:51:14

Agi
i/e regjistruar
Registered: 10.06.2010
Posts: 56

Re: Lëpirje pidhi

PO  une  a te kam afer  Akullore  se, do doja me te pas  afer  dhe me  ma  thithe karin. Jamë ne  Pr.

Offline

 

Adverts

Board footer

Powered by FluxBB
Hosted by PunBB-Hosting