FORUMI EROTIK "KOSOVARJA"

You are not logged in.

Adverts

Adverts

#1 27.05.2010 14:43:37

The|Dicky
i/e regjistruar
From: Mitrovicë
Registered: 08.02.2010
Posts: 54
Website

FEMRA sa herë në ditje kishit ba SEKS me mu?

A pom tregoni diqka femra sa here ne ditje kishit ba seks me mu ?
Kjo vlen vetem per femrat!

Offline

 

27.05.2010 14:43:37

AdBot
Advertisements

#2 27.05.2010 22:23:35

buroshja
i/e regjistruar
Registered: 25.05.2010
Posts: 32

Re: FEMRA sa herë në ditje kishit ba SEKS me mu?

valla kisha bo seks me ty ton diten deri sa ishim lodh e skishim pas mo fuqi as me levirt  ohohohohohohoh

Offline

 

#3 28.05.2010 07:41:30

buroshja
i/e regjistruar
Registered: 25.05.2010
Posts: 32

Re: FEMRA sa herë në ditje kishit ba SEKS me mu?

m vjen keq une jam femen e ti ndaq beso ndaq jo

Offline

 

#4 28.05.2010 09:08:01

aRm33ndD
i/e regjistruar
Registered: 25.05.2010
Posts: 14
Website

Re: FEMRA sa herë në ditje kishit ba SEKS me mu?

buroshja wrote:

m vjen keq une jam femen e ti ndaq beso ndaq jo

hmm kjoo Eshtt Femeenn Emriinn aLbuleenaa e ka :$:$

Offline

 

#5 28.05.2010 09:20:11

Jackal
i/e regjistruar
Registered: 29.09.2009
Posts: 135

Re: FEMRA sa herë në ditje kishit ba SEKS me mu?

aRm33ndD wrote:

buroshja wrote:

m vjen keq une jam femen e ti ndaq beso ndaq jo

hmm kjoo Eshtt Femeenn Emriinn aLbuleenaa e ka :$:$

Bravo e zbulove Ameriken aRm33enD, e tani cfare fitove nese ke zbuluar se kush eshte kjo dhe e bere publike, ncncnc, sa keq qe ne Shqiptaret ( e perfshij edhe veten ketu) jetojme dhe kenaqemi me keso lloj marifetlleqesh....?!?

Offline

 

#6 28.05.2010 09:29:35

buroshja
i/e regjistruar
Registered: 25.05.2010
Posts: 32

Re: FEMRA sa herë në ditje kishit ba SEKS me mu?

bravo amend (Y)
e kush t don let beson kush s beson let vin mem provu kan ma pa qe jom femen qe di met kanq n krevet

Offline

 

#7 28.05.2010 17:35:51

buroshja
i/e regjistruar
Registered: 25.05.2010
Posts: 32

Re: FEMRA sa herë në ditje kishit ba SEKS me mu?

fuck off wrote:

:lol::lol::lol: knaqnu knaqnu veq vazhdoni....:P

Niormal jeta edhe seksi ish kon per mu valla :D:D:D:D

Offline

 

#8 28.05.2010 21:30:21

e boj mas miri
i/e regjistruar
Registered: 13.05.2010
Posts: 62

Re: FEMRA sa herë në ditje kishit ba SEKS me mu?

oo buroshja ju garantoj qe osht mashkull me jet ju garantoj qet sen

Offline

 

#9 28.05.2010 22:24:37

aRm33ndD
i/e regjistruar
Registered: 25.05.2010
Posts: 14
Website

Re: FEMRA sa herë në ditje kishit ba SEKS me mu?

buroshja wrote:

bravo amend (Y)
e kush t don let beson kush s beson let vin mem provu kan ma pa qe jom femen qe di met kanq n krevet

HeeHee Ta hongshaa pidhhinnn ty :pp hinn n'msn

Offline

 

#10 29.05.2010 22:25:38

buroshja
i/e regjistruar
Registered: 25.05.2010
Posts: 32

Re: FEMRA sa herë në ditje kishit ba SEKS me mu?

aRm33ndD wrote:

buroshja wrote:

bravo amend (Y)
e kush t don let beson kush s beson let vin mem provu kan ma pa qe jom femen qe di met kanq n krevet

HeeHee Ta hongshaa pidhhinnn ty :pp hinn n'msn

Une ty ta lepifsha si lepiz karin e ta honksha krejtt ohhhhhh qi ma knaqe pidhin

Offline

 

#11 30.05.2010 15:59:48

aRm33ndD
i/e regjistruar
Registered: 25.05.2010
Posts: 14
Website

Re: FEMRA sa herë në ditje kishit ba SEKS me mu?

buroshja wrote:

aRm33ndD wrote:

buroshja wrote:

bravo amend (Y)
e kush t don let beson kush s beson let vin mem provu kan ma pa qe jom femen qe di met kanq n krevet

HeeHee Ta hongshaa pidhhinnn ty :pp hinn n'msn

Une ty ta lepifsha si lepiz karin e ta honksha krejtt ohhhhhh qi ma knaqe pidhin

aitt  gjummuu n'msn :A:A

Offline

 

#12 31.05.2010 10:45:19

Dardani89
i/e regjistruar
Registered: 06.05.2010
Posts: 32

Re: FEMRA sa herë në ditje kishit ba SEKS me mu?

a qihum femra bashk un me juve haha dardani_89@hotmail.com per pidha  se u myta tu kshyr seksi porno qitu tu u    derdh haah

Offline

 

Adverts

Board footer

Powered by FluxBB
Hosted by PunBB-Hosting