You are not logged in.
Me intereson te die a ka ndokush te na tregoj qe ka mastrubuar ne vende publike si ne vetur,banjo,apo ne shkoll,vend pune e keshtu me radh
Une te dashurit tim te pare, qe e kam pasur ne klase ne shkolle te mesme ne shkollen mjeksore ja kam marre ne goje karrin (dmth kam be oral) dhe ai ne jne fare menyre ka mastrubuar.
a ma mkishe marr ne goje edhe mua tina edhe faroshin tma kisha pi nkishe kall
jo me mastermuar jo po mu qi ne vetyr po edhe ata tu vozit bile po e patum rrok njanin
mastrubimi eshte gjeja me e mire per ta njohur trupin tend.
adelina a po mtregun kur don me ba te vi te kshyri? 
Une kam mastuubuar gjate ores se mesimit thjesht e kam futur doren ne pidh dhe e fekoja deshta ta qmend te dashurin tim qe ishte i ulur pran meje e kom kall krejjt
fiffy wrote:
Une kam mastuubuar gjate ores se mesimit thjesht e kam futur doren ne pidh dhe e fekoja deshta ta qmend te dashurin tim qe ishte i ulur pran meje e kom kall krejjt
Mos mos se na qudite
Sexy_TINA wrote:
Une te dashurit tim te pare, qe e kam pasur ne klase ne shkolle te mesme ne shkollen mjeksore ja kam marre ne goje karrin (dmth kam be oral) dhe ai ne jne fare menyre ka mastrubuar.
Ej Tina a ke a ti bre najher kar me Sy
kur kam qene ne makine me te dashurin tim, duke shkuar per ne Greqi ... une fusja doren ne pidh e u masturojaaaa.
krejt doren ke fut???hallall hallall
ekam masterbuu pidhin n'ket europe siii nuk meka met tjeter gja veq karet e shpirtin...po mastrubimin qema ka bo ni derr pidhit 65 vjecare russe i shkoft shpirti ne gjehnet se nuk di me pershkru se duhet mu mastrubuu....[img][/img] hahahaaaa
e fort kjo e hajdarit qe qenka qi ma plak hahahaha
e beja shpesh here kur isha ushtar dhe me pelqente shume
dua.pidh@live.com wrote:
e fort kjo e hajdarit qe qenka qi ma plak hahahaha
gjunaf ti thuash plake asajt ...Advocate qe dote thot PIDH i zgjuar jo si k'to pidhat e forumit fantazojn ne comptr...
I nderuari Hajdar,
keto pidhat e forumit jane si shpirt, jane shume te mira sepse jane shqiptare ashtu si ne dhe i qim me embelsi hmmmmmmmmm
dua.pidh@live.com wrote:
I nderuari Hajdar,
keto pidhat e forumit jane si shpirt, jane shume te mira sepse jane shqiptare ashtu si ne dhe i qim me embelsi hmmmmmmmmm
fol pra

po cka te foli kur ju po keni frik te veproni...
Akullorja wrote:
dua.pidh@live.com wrote:
I nderuari Hajdar,
keto pidhat e forumit jane si shpirt, jane shume te mira sepse jane shqiptare ashtu si ne dhe i qim me embelsi hmmmmmmmmmfol pra
![]()
![]()
po cka te foli kur ju po keni frik te veproni...