FORUMI EROTIK "KOSOVARJA"

You are not logged in.

Adverts

Adverts

#1 22.09.2010 20:20:26

FATALJA
i/e regjistruar
Registered: 27.05.2009
Posts: 284

Femra, a doni partnere femra për ledhatime dhe lëpirje?

VAJZA A DESHIRONI ME PAS NI PARTNERE DHE ME TE LEDHATU,ME TI LEPI CICAT KAJHER ME TI KAC THITHMAT.ME TA LEPI PIDHIN?CKA MENDONI,DOT ISHTE ZBAVITESE A?

Offline

 

22.09.2010 20:20:26

AdBot
Advertisements

#2 22.09.2010 21:18:05

kar_trashii
i/e regjistruar
Registered: 28.07.2010
Posts: 71

Re: Femra, a doni partnere femra për ledhatime dhe lëpirje?

ska ma knaqsi se me ilpi pidhin me i ilpi cicat me ja kafshu femres cicat ufff

Offline

 

#3 23.09.2010 20:51:42

puqpurruqi
i/e regjistruar
Registered: 09.09.2008
Posts: 9

Re: Femra, a doni partnere femra për ledhatime dhe lëpirje?

Fatalja po dokesh bash si me ka bisexual... hehe

Offline

 

#4 19.09.2015 19:56:24

Sexy_TINA
Shqiptare me violinë
From: Stockholm - SWEDEN
Registered: 08.11.2007
Posts: 825
Website

Re: Femra, a doni partnere femra për ledhatime dhe lëpirje?

Hmmmm

Offline

 

#5 19.09.2015 23:39:56

Sexy_TINA
Shqiptare me violinë
From: Stockholm - SWEDEN
Registered: 08.11.2007
Posts: 825
Website

Re: Femra, a doni partnere femra për ledhatime dhe lëpirje?

Shenjat e para te lezbikeve hahaha :lol::lol::lol:

Offline

 

Adverts

Board footer

Powered by FluxBB
Hosted by PunBB-Hosting