FORUMI EROTIK "KOSOVARJA"

You are not logged in.

Adverts

Adverts

#1 14.10.2010 12:58:26

dua.pidh
i/e regjistruar
From: Prishtina
Registered: 27.09.2010
Posts: 107

Femra - vibratori a është njëjtë si karri?

Po me intereson dhe po dua ta di kur te beni sex me dildo apo vibrator, a eshte ndjenja e njejt sikuse me kar natyral te nje mashkulli?????????

Last edited by dua.pidh@live.com (23.10.2010 14:28:42)

Offline

 

14.10.2010 12:58:26

AdBot
Advertisements

#2 23.10.2010 14:29:22

dua.pidh
i/e regjistruar
From: Prishtina
Registered: 27.09.2010
Posts: 107

Re: Femra - vibratori a është njëjtë si karri?

dua.pidh@live.com wrote:

Po me intereson dhe po dua ta di kur te beni sex me dildo apo vibrator, a eshte ndjenja e njejt sikuse me kar natyral te nje mashkulli?????????

???

Offline

 

#3 02.12.2010 18:55:18

pejonka039
i/e regjistruar
Registered: 09.04.2010
Posts: 19

Re: Femra - vibratori a është njëjtë si karri?

dua.pidh@live.com wrote:

dua.pidh@live.com wrote:

Po me intereson dhe po dua ta di kur te beni sex me dildo apo vibrator, a eshte ndjenja e njejt sikuse me kar natyral te nje mashkulli?????????

???

po shum osht ma mir  dildo. osht ma i madh e ma i trash e knaqesh tu e shti ne pidh...

Offline

 

#4 02.12.2010 21:51:47

dua.pidh
i/e regjistruar
From: Prishtina
Registered: 27.09.2010
Posts: 107

Re: Femra - vibratori a është njëjtë si karri?

nese e ki per trashesi dhe per gjatesi te karit atehere lajmrohu te une.

Offline

 

#5 02.12.2010 22:10:38

Fishekzjarri
i/e regjistruar
Registered: 12.09.2010
Posts: 48

Re: Femra - vibratori a është njëjtë si karri?

PSE NUK PIRDHESH TI QE NA SHAVE KREJTVE MA HERET!!
PSE PO HYN TE TEMA E MERR PJES ME ESHTE PER TU QUDITUR, SHUM NAIV DHE KAPADAI

Offline

 

#6 03.12.2010 00:17:10

dua.pidh
i/e regjistruar
From: Prishtina
Registered: 27.09.2010
Posts: 107

Re: Femra - vibratori a është njëjtë si karri?

Fishekzjarri wrote:

PSE NUK PIRDHESH TI QE NA SHAVE KREJTVE MA HERET!!
PSE PO HYN TE TEMA E MERR PJES ME ESHTE PER TU QUDITUR, SHUM NAIV DHE KAPADAI

ti ore bythqar, shifi punet tua e lere se cka bej une.

Offline

 

#7 03.12.2010 17:54:12

Fishekzjarri
i/e regjistruar
Registered: 12.09.2010
Posts: 48

Re: Femra - vibratori a është njëjtë si karri?

O DUDUK QE SKE LIDHJE ME JETE E QE JE VET KATUNAR PALE PREJ KAH E KE PREJARDHJEN E THUA QE JE I PRISHTINES!!
PSE NUK PO TA RRAS KURKUSH NUK MUNESH ME JI FAJESUE ASKAND E TANA NA SHAN KREJVE, SHKO RUAJ LOPET SE NASHTA TE SHKONE QAJO PUNE - SESHTE QUDIH SE NASHTA EDHE LOPET I HUP!!!!!!

Offline

 

#8 03.12.2010 18:19:27

dua.pidh
i/e regjistruar
From: Prishtina
Registered: 27.09.2010
Posts: 107

Re: Femra - vibratori a është njëjtë si karri?

Fishekzjarri wrote:

O DUDUK QE SKE LIDHJE ME JETE E QE JE VET KATUNAR PALE PREJ KAH E KE PREJARDHJEN E THUA QE JE I PRISHTINES!!
PSE NUK PO TA RRAS KURKUSH NUK MUNESH ME JI FAJESUE ASKAND E TANA NA SHAN KREJVE, SHKO RUAJ LOPET SE NASHTA TE SHKONE QAJO PUNE - SESHTE QUDIH SE NASHTA EDHE LOPET I HUP!!!!!!

a shume te ka djeg qe e ke hanger te shanen a?

Offline

 

Adverts

Board footer

Powered by FluxBB
Hosted by PunBB-Hosting